Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom 4 hete Svédországban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 4 hete Svédországban van. Vajon kitart a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Minden nyáron kimegy apukájához Svédországba 6 hérte. Már 4 hete kint van. Honnan tudom hogy tényleg kitart mellettem és nem csal meg? Mert ő biztosan mondja hogy nem csal meg. Már 3 és fél hónaja együtt vagyunk és én nagyon szeretem. Viszont a régebbi barátai azt mondják hogy ő olyan hogy simán megcsal. Kinek higgyek? Neki akit csak 3 hónapja ismerek vagy a barátainak akik már évek óta?

2013. aug. 13. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem ismerem, nem tudhatom.
2013. aug. 13. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem derült ki hogy fiú-e vagy lány, de az biztos hogy szépek és könnyen kaphatók a svéd csajok... :)
2013. aug. 13. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezzel most aztán jól megnyugtattad :D
2013. aug. 13. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
nem tudom:( Az én barátom egész nyáron külföldön van. Én próbálok bízni benne, de azért rossz, hogy nem tudom mit csinál.
2013. aug. 13. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Senkinek se higgy, egyszerűen csak tanulj meg bízni az érzéseiben. Bárkit, bármikor megcsalhatnak, legyen az 2 hónapos vagy 20 éves kapcsolat..semmit se tudsz tenni ellene, hiszen nem vagy mellette.

Higgadj le, és ne rágódj ezen, csak saját magadat kínzod vele.

2013. aug. 13. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
A megcsaláshoz nem kell távol lenni,és típus kérdése is.Ha sokat örlődsz rajta,csak magadat kínzod vele,mert tenni ellene nem tudsz.
2013. aug. 13. 14:58
 7/8 Baccardi01 ***** válasza:
Ha ő is szeret, nem fog megcsalni.
2013. aug. 13. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Bizalom kérdése. Ha megbizol benne és ugy érzed szeret (mármint érezteti is) akkor nem hinném, hogy megcsal. Ha pedig meg akar csalni, ahhoz nem kell külföldre menni, mint tudjuk ahhoz az is elég ha vki 2 órára leugrik egy buliba.

Ne a barátainak higgyj, hanem a srácnak és az érzéseidnek.

2013. aug. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!