Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy fiúval. Kiderült hogy Kecskemétre kell költöznie. Szerintetek ezt át tudná vészelni a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
Én Kalocsa mellett lakom. Eredetileg minden hétvégén hazajön majd, de mivel én is új iskolába megyek, és ő is a költözés miatt, és mindkettőnknek lesznek új barátaink és azokkal is kell együtt lennünk. Szerintem nem tud majd hazajönni minden hétvégén. Szerintetek érdemes lenne folytatni, vagy még a csalódás előtt abba kellene hagyni? Előre is köszönöm a válaszokat! 15/L :)2013. júl. 29. 13:05
1/7 anonim válasza:
Egyszer te mész, egyszer ő. Ennyi..
2/7 anonim válasza:
minek költözik ide? Tiszta cikis a város... semmi érdekes nicns itt csak a sok olcsó ringyó a Malom Centerben. De ilyen szánalmas helyekre meg nem jár értelmes ember XD
3/7 kendrazoltan válasza:
Ebben a korban sajnos ennek nem igazán van jövője, mert nem vagytok függetlenek, amitől sokkal nehezebb áthidalni a távolságot...úgymond nem vagytok "mobilak". Azt, hogy mit csináljatok, nektek kell megbeszélni, de a nagy számok törvénye alapján nem sok jövőt jósolnék nektek...főleg ugye, hogy mindketten új közegbe csöppentek nemsokára, ahol új ingerek érnek, új emberekkel ismerkedtek majd meg, ami ugye valahol mindig érdekesebb...ilyen ez, nem mindig könnyű az élet sajnos
4/7 anonim válasza:
Szerintem tok jo varos Kecskemet, sajnallak Prof.Shevy, hogy csak a Malom kozpontos ringyokat erzekeled belole. A kerdezonek pedig: nektek kell eldonteni hogy birjatok-e a hetvegenkenti utazgatast, az en velemenyem az, hogy egy probat meger mindenkeppen, foleg mert van olyan ismerosom, aki 6 eve minden hetvegen 4 orat utazik a baratja varosaba es nem tudna massal elkepzelni az eletet, ugyhogy nincs lehetetlen.
5/7 anonim válasza:
ma 13:14
Ugyan már, mi benne a jó? Egyre kevesebb zöld övezet, egyre igénytelenebb központi rendezvények, meredeken emelkedő árak és a nök is a piai is fagypont alattiak holott 50 fokos meleg van...
több mint tizenöt éve élek itt és semmi újat nem láttam annál mint amit abban az évben hogy idejöttem. :)
6/7 anonim válasza:
Shevy, az előző hozzászóló is (szerintem) és magam is több mint 15 évet húztunk ott le, a világ sok egyéb városában is éltem mindenfelé,de annál jobb várost rég láttam, azzal az 50fokkal együtt ami ott van. Néha még hiányzik is az a hőmérséklet.
7/7 anonim válasza:
Négyes vagyok, így van, ahogy az előttem szóló mondja. Én világ életemben itt éltem, rengeteg várost bejártam Magyarországon is, de ha fizetnél egymillió forintot, akkor sem költöznék el innen. Kinek a pap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!