Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha ezért rossz a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
Ameddig ő egyetemre járt én meg középsuliba nem volt semmi baj olyan boldogok voltunk és akkor volt pénzünk sokkal több mint most nem voltak problémák de amióta dolgozik én meg próbálom kitalálni mit kezdjek az életemmel minden rossz a szüleimnek sincs anyi pénze a barátom sem keres annyit mint régen és mivel nincs meg a diplomája(nem csinálta meg a nyelvvizsgát) nem tud jobb munkát keresni igazából itt nincs is sok lehetőség és már szinte depressziósok lettünk nekem már kezd rendeződni az életem de neki meg egyre rosszabb és a szex se olyan már és nem foglalkozunk annyira egymással.2013. júl. 18. 23:10
1/1 anonim válasza:
1) segíts neki megcsinálni anyelvvizsgát
2) találd ki mit szeretnél az életeddel kezdeni, vagy csak indulj el egy irányba
3)keresd meg mi változott és változtass rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!