Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdek miatt elköltözni a páromhoz, miközben rossz a kapcsolatunk. Vélemények?
Képtelen vagyok már elviselni a családomat, idegileg már teljesen tönkre tettek. Anyám szívja az energiámat, apámról ne is beszéljünk, ő szinte egy retkes kutyának tart engem, káromkodás nélkül sosem szól hozzám. És ha hozzám szól, akkor is "milyen szar vagy, idióta mocskos kölyök, minek jöttél világra te g*ci", és ezek a szebbek...
Bezzeg az öcsémnek mindent szabad, ő tervezett gyerek volt... Ő mindent megkap, normálisan beszélnek vele, bár nagyon elkényeztetett.. Ma nem ment suliba, mert facebookozni akart, és a szüleink megengedték, hogy itthon legyen...
2 éve vagyok együtt a párommal, ő dolgozik. Felajánlotta, hogy költözzek hozzá, viszont sokat veszekszünk mostanában. Lehet, hogy segítene a költözés ebben is, csak én ezt úgy képzeltem, hogy majd várom, hogy végre vele éljek, erre most meg csak azt várom, hogy szabaduljak innen, mindegy, hogy hova..
Mit tegyek? Költözzek?
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!