Rossz a kapcsolatunk, két gyerekünk van. Mit tegyek?
"Bírjam ki fogcsikorgatva?"
Te nem szereted már a férjed? Mert ha igen, akkor ne a fogad csikorgasd, hanem próbáld feléleszteni a tüzet. A gyerekeket bízd nagyira, valakire, csinálj közös programot, és beszélgessetek, lazítsatok. És egy alapos átbeszélés sem árt, hogy ki hogyan képzeli a jövőt. Együtt vagy külön?!
Nos, akkor a költözés kilőve, hacsak nem keményíted meg magad, mert ha annyira kilátástalannak érzed a helyzetet, akkor ez mégsem lehet akadály.
Nyilván ez azzal is járna, hogy akkor új állást kellene keresned, ami manapság nem egyszerű, tehát ez is nehezíti a dolgot.
Viszont borzasztó fiatal vagy még ahhoz, hogy így éld le a hátralévő éveidet (vagy legalább is az addigiakat, amíg a gyerekek elég nagyon nem lesznek), egy boldogtalan kapcsolatban.
Az élettársad tudja, hogy milyen problémáid vannak? Vagy ő csak van ebben a kapcsolatban és neki minden megfelelő így, ahogy van?
Egyébként együtt érzek veled, viszonylag hasonló helyzetben vagyok és ugyanennyi idősen, csak egy gyerekkel.
Figyu, mi lenne, ha egy este, mikor leraktad már a gyerekeket, kinyitnál te is egy sört (ha még szoptatsz,alkoholmenteset) és kihívnád egy xbox meccsre a férjed? Lelazulnál és újra bandáznátok közösen, mint gondolom, régen.:) Nem pakolnál, nem görcsölnél, én pl. baromi jól érezném magam (sört is szeretem, meg az xboxot ). Szerinted?
n/33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!