Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz a kapcsolatunk, két...

Rossz a kapcsolatunk, két gyerekünk van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régóta kínlódok már a témán, kb másfél éve vettem észre, hogy a kapcsolatunk az élettársammal egyre laposabb. Először a szexhiány tűnt fel, aztán az, hogy nem bensőséges a kapcsolat, alig beszélgetünk, semmit sem tudunk már egymásról. Átalakult barátivá a kapcsolatunk. De ő már a (közös) gyerekekkel sem foglalkozik, fürdetésre jár haza, ha játszani akarnak valamit, ideges, ha kérésük van, morog. Nekem semmit nem segít, mintha nem is közösek lennének a gyerekek. (Kicsik még.) Mit tehetnék? Már nem bírom, fáradt vagyok, hisz egyedül csinálok mindent, egyre ingerültebb vagyok a kicsikkel (ez bánt a legjobban) és nagyon rosszul érzem magam a kapcsolatban. De a ház az övé, nekem nincs vagyonom, ha elköltözöm a kicsikkel, a tartásdíj kb elmegy albérletre. Bírjam ki fogcsikorgatva?

2013. febr. 5. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:

"Bírjam ki fogcsikorgatva?"

Te nem szereted már a férjed? Mert ha igen, akkor ne a fogad csikorgasd, hanem próbáld feléleszteni a tüzet. A gyerekeket bízd nagyira, valakire, csinálj közös programot, és beszélgessetek, lazítsatok. És egy alapos átbeszélés sem árt, hogy ki hogyan képzeli a jövőt. Együtt vagy külön?!

2013. febr. 5. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mielőtt valaki gyereket csinál ismerje meg a párját.Akinek semmije nincs az meg ne is vállaljon gyereket.Ilyenkor már nincs mit tenni.Gondolkozni kell!
2013. febr. 5. 13:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Baráti érzéseim vannak irányában. Ha elhagyna, semmilyen lelki fájdalmat nem éreznék. Ahhoz már túlzottan eltávolodtunk. Semmilyen programban nem partner, az az igazi klasszikus sört vedelő, focimeccset néző, xboxon játszó lusta pasi.
2013. febr. 5. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Szülőkhöz nem tudsz költözni a gyerekekkel? Mennyit fizető munkát van, el tudnád tartani őket, ha nem kellene albérletet fizetni? Mennyi idős vagy?
2013. febr. 5. 13:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Tudnék szülőkhöz költözni, de 200 km, és nem akarom ilyen messzire vinni a kicsiket az apjuktól. Nem valami jól fizet a munkám, egészségügyis vagyok. És 30 éves.
2013. febr. 5. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Nos, akkor a költözés kilőve, hacsak nem keményíted meg magad, mert ha annyira kilátástalannak érzed a helyzetet, akkor ez mégsem lehet akadály.

Nyilván ez azzal is járna, hogy akkor új állást kellene keresned, ami manapság nem egyszerű, tehát ez is nehezíti a dolgot.

Viszont borzasztó fiatal vagy még ahhoz, hogy így éld le a hátralévő éveidet (vagy legalább is az addigiakat, amíg a gyerekek elég nagyon nem lesznek), egy boldogtalan kapcsolatban.

Az élettársad tudja, hogy milyen problémáid vannak? Vagy ő csak van ebben a kapcsolatban és neki minden megfelelő így, ahogy van?

Egyébként együtt érzek veled, viszonylag hasonló helyzetben vagyok és ugyanennyi idősen, csak egy gyerekkel.

2013. febr. 5. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Munkát találnék könnyen, az a legkisebb gond. Tudja, hogy nem vagyok boldog, de azt mondja, túl sokat agyalok, meg hogy minden oké, ő tök jól elücsörög ebben a posványban. És egyre kevésbé vesz részt a családi életünkben. Sokszor beszéltem már vele, de nem érzi a probléma súlyát. Biztosan rettenetesen meglepődne, ha összepakolnék és lelépnék.
2013. febr. 5. 14:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyu, mi lenne, ha egy este, mikor leraktad már a gyerekeket, kinyitnál te is egy sört (ha még szoptatsz,alkoholmenteset) és kihívnád egy xbox meccsre a férjed? Lelazulnál és újra bandáznátok közösen, mint gondolom, régen.:) Nem pakolnál, nem görcsölnél, én pl. baromi jól érezném magam (sört is szeretem, meg az xboxot ). Szerinted?

n/33

2013. febr. 5. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: szóval bevezetnétek ilyen közös estéket, amelynek sorám hátha újra megnyíltok, új élményeket, emlékeket szereztek.
2013. febr. 5. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!