Párommal az utóbbi időben rossz volt a kapcsolatunk, de 1 hónapra elment külföldre, és szinte nem is tartottuk a kapcsolatot, csak napi 1-1 SMS szinten, mert nincs internet odakint. Lehet tiszta lappal kezdeni?
Szerintem azért volt olyan rossz a kapcsolatunk, mert állandóan együtt voltunk, és már untuk egymást. Munkanélküli lett, előtte lógott a melóból, én meg sulis vagyok, nem kell sokat bent lennem, így sokat voltunk együtt. De most ugye 1 hónapig szinte nulla kapcsolat. Én hiányzom neki nagyon (azt mondja, állandóan velem álmodik), de ő nekem annyira azért nem, élvezem a szabadságot (semmi félrelépés, csak szabadság!). Szerintetek gáz, hogy nem hiányzik olyan halálosan, húdenagyon? És lehetséges, hogy ez az egy hónap segített nekünk abban, hogy ismét úgy viszonyuljunk egymáshoz, mint a kapcsolatunk elején, 4 évvel ezelőtt? Fellobbanhat ismét a nagy szerelem?
20/L
Akkor sorban:
nem
igen
nem
igen
Amúgy tényleg annyira hiányzik belőled az önállóság, hogy itt válaszoló névtelen senkiktől várod a párkapcsolati krízised megoldását? Mert ekkor esélyes, hogy még nem vagy elég érett egy tartós kapcsolatra.
én úgy vagyok vele, hogy felmelegítve csak a káposzta jó....
ha untátok egymást míg együtt voltatok, akkor mikor ismét együtt lesztek mi fog változni? Szerintem ez már langyos víz...
de te tudod:)
Hát ha 4 év után azért veszekedtetek mindig, mert túl sokat voltatok együtt, akkor ez a kapcsolat ejtendő.
Én 17 éve vagyok a pasimmal, de még nem unom és sose tudnék vele túl sokat együtt lenni.
Pláne hogy neked gyakorlatilag nem is hiányzik.
37 L
Szerintem meg nem gáz, hogy nem hiányzik halálosan, ez inkább arra utal, hogy elég kiegyensúlyozott vagy és nem függsz tőle annyira, hogy belebetegedj. 1 hónap elég arra, hogy kicsit magadra is figyelj, azokra a dolgokra, amiket elhanyagoltál, mert mondjuk a közös programok szervezésével, a vacsorafőzéssel vagy az állandó egyeztetéssel voltál elfoglalva.
5 nap külföldön tartózkodás után is más ember jön vissza, egy hónap alatt pedig annyi tapasztalattal, élményekkel telve és frissen jöhet haza, hogy fel tudjátok újítani a kapcsolatotokat. Ne azt várd, hogy minden olyan legyen, mint régen, hanem azt, hogy más legyen, mint amiben már "untátok" egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!