Nagyon rossz lett a kapcsolatunk a férjemmel, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Másfél éves kislányunk van, imádja az apját, de mióta megszületett egyre rosszabb lett a kapcsolatunk a férjemmel. Nagyon sokat veszekedtünk, sajnos a gyerek előtt. Később inkább nem szóltunk egymáshoz csak ne veszekedjünk. Azt érzem, hogy nem a családja áll az első helyen az életében, hanem a hobbija, a munkája, a haverjai, az anyukája, és utána jövünk mi valahol. Amúgy sokat segít, ha épp itthon van. Szex több, mint 2 hónapja nem volt. Először én hoztam fel a válást, de amióta a férjem is benne van a dologban, azóta nagyon megijedtem, és félek az egyedülléttől. Nem tudom, rendbe lehet-e még hozni ezt egyáltalán?2010. szept. 11. 23:15
1/8 anonim válasza:
Az egyedülléttől félsz, vagy attól, hogy ő nem lesz veled?
Szeretsz így élni?
A férjed láthatólag nem akar változni, tehát jobb nem lesz a helyzet, és a gyereked is nyugodt életet érdemel. Azért, mert nem veszekedtek, még érzi, hogy baj van.
2/8 anonim válasza:
Én mindenképp adnék esélyt a kapcsolatnak. Nem a kislány miatt, hanem miattatok. Biztosan szerettétek egymást, hiszen házasok vagytok. Le kell ülni kettesben és meghallgatni a másikat. Elhidegültetek egymástól, meg kell találni az okot, aztán azt kell eldönteni, hogy akarjátok e még helyrehozni. Következő kérdés, hogyan. Én is voltam hasonló cipőben. Nekünk bevált, azóta minden oké.
3/8 anonim válasza:
Üdv!
Egy percet se várj! Mármint a nagy megbeszéléssel.... most vagy soha normális és értelmes felnőttek módjára leültök és elmondod neki, hogy mi a helyzet és hogy változtatnia kellene bizonyos dolgokon. Te pedig segíts átmenni neki ezen az időszakon, tuti furcsa lehet, hogy már gyermeke van...
4/8 anonim válasza:
Egy nap gyerek nélkül ottho,meglepetés szex csak ismered annyira e téren minek nem tud ellenállni...És beszélgetés,immár kicsit megkönnyebbült állapotban.
5/8 anonim válasza:
Próbáld helyrehozni! A családban az anyán, a feleségen sok múlik. Én mindenképp megpróbálnám még. Közös program, szex, kedves szavak, dicséretek...
Szerintem van esély.
6/8 anonim válasza:
En mindenkeppen azt mondom, hogy nagyon fontos a kommunikacio es nem szabad a fejeteket a homokba dugni azzal, hogy nem szoltok egymashoz, de kozben ott van bennetek a feszultseg, mert elobb-utobb ugyis ki jon - valoszinuleg a legrosszabb pillanatban. A problemakat muszaj megbeszelni es mindket felnek alkalmazkodnia, amennyire csak lehet. Ha egyik fel erre nem kepes, halott a kapcsolat. Honnan tudod, hogy nem ti vagytok neki a legfontosabbak? Mondta vagy ezt szeretned feltetelezni? Miben nyilvanul meg, hogy mas dolgok fontosabbak neki? Nem lehet, hogy te is eltulzod ezt es ebbol van a problema? O is ember, epp ugy van elete, mint neked. Nem szabad megfojtani es elvarni, hogy 24 orabol 24-ben veletek legyen. Bar nem fejtetted ki, hogy pontosan mi a gond, valoszinuleg a kompromisszumkotes tudna legtobbet segiteni. Empatia mindket reszrol.
7/8 A kérdező kommentje:
Legfőképpen az a problémám, hogy ha itthon van mindig morcos. Ha megkérem valamire, megcsinálja, de grimaszokat vág hozzá és unottan válaszol, sóhajtozik nagyokat. Viszont ha a barátaival van vagy a hobbijával foglalkozik, akkor lelkes és jókedvű. Külön programokat csinál magának, és engem is arra biztat, hogy menjek kapcsolódjak ki, de nem érti, hogy én együtt szeretnék menni vele, vagy hármasban. Mióta voltak beszélgetéseink, azóta javult a helyzet, de túlságosan eltávolodtunk egymástól. Lehet, hogy már túl késő.
2010. szept. 13. 07:18
8/8 anonim válasza:
A házasság előtti időszakban az nem derült ki, hogy a haverok mennyire fontosak ? Olyankor amikor Te is ott voltál és ha igen, hogyan viszonyultatok egymáshoz a haverok előtt, vagy el sem vitt ? Érdekel az előzmény, hogy vélemyényt tudjak kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!