Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törődik velem a párom? Hogy mutassak rá, hogy a kapcsolatunk is fontos?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokat dolgozik (12órázik), de néha úgy érezem, hogy direktben alszik el már. Eddig is mondtam neki, hogy foglalkozzon velem és e miatt én érzem magam "hisztisnek". De nem igaz, hogy neki ez nem tűnik fel és csak egy hajtja a pénz. Hogy mutassak rá, hogy a kapcsolatunk is fontos? Köszönöm a válaszokat2013. aug. 25. 08:45
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, próbálnék, ha hagyná. De mindig csak én "fújom fel" a dolgokat.
2013. aug. 25. 08:49
3/7 anonim válasza:
Csináld te a munkáját 12 órában és akkor rájössz, hogy enem "direkt" alszik el, hanem fáradt.
4/7 anonim válasza:
Ez jó volt... "Direktben alszik el".
Látszik te még nem voltál annyira általános fáradtságban, és kemény munkában.
Én 16 óráztam egy pékségben, nem lenne nehéz, ha nem lett volna ennyi óra.
És az ember majdnem hogy aludni jár haza.
De nem elég, a barátnő is nyafog, hogy foglalkozzanak vele?
Én úgy oldottam meg, hogy a hétvégéket teljesen vele töltöttem, senki és semmi mással.
Sajna ő nem akarta így, hanem ... na mindegy, a lényeg, hogy talán nem kéne egész nap rajtad lógnia, ha így van, van hétvége, töltsd vele, és kész.
5/7 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem úgy alszik el, hogy velem összebújva?... meg tudom érteni azt, hogy fáradt!
2013. aug. 25. 08:52
6/7 viktor123456 válasza:
Nemlehet, hogy mjndig cseszteted, és már nincs kedve hozzád? :-)
7/7 anonim válasza:
TAlán megmondhatnád neki, hogy szeretnél mellette aludni, összebújva.
(Amúgy szerintem az az egyik legjobb egy kapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!