Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az mitől lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az mitől lehet, hogy most jobban kijövünk a barátommal, mint a kapcsolatunk elején?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, véleményem szerint nagyon hamar egymásba szerettünk. de havi szinten voltak veszekedések, viták, sztem értelmetlen dolgokon. mostanában szinte egyáltalán nincs, vagy csak kisebb viták, amiket hamar lerendezünk. én arra gondoltam, hogy "felnőttünk" egymás mellett, megkomolyodtunk. én 17 voltam, amikor összejöttünk, ő 22

2013. aug. 28. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Összeszoktatok. Ennyi. Gratula. :)
2013. aug. 28. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól írtad, felnőttetek:)
2013. aug. 28. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Így van:) megismertétek egymást, összeszoktatok, ismeritek egymás hülyeségeit és most már megértőbbek vagytok a másikkal :) Jól haladtok :)
2013. aug. 28. 19:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi:))
2013. aug. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!