Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor rádöbbenek, hogy 3 éven keresztül a kapcsolatunk színtiszta hazugságokra alapult, kezdjek el azon gondolkodni, hogy megéri-e komolyan venni a nőket?
3 éven át voltam együtt életem szerelmével, több mint másfél szakítottunk. Szerettem ebben a kapcsolatban élni. Szerelmes voltam. (Vagyok?) Nagyon hosszú lenne ezt most leírni, de visszagondolva az egész kapcsolatunkra, éveken át meg voltam vezetve és nem kapcsoltam.. Lila köd teljesen elborított.
Hogyan fogjak bele egy új kapcsolatba, hogyan merjek kezdeményezni, ha éveken át hülyének voltam nézve?
Általánosítok, kerülöm a nőket, már a szemükben, a tekintetükben a hátsó szándékot, az aljasságot vélem felfedezni. Hiába próbálom magam győzködni, hogy ez nem így van és nem szabad sztereotípiákra hagyatkozni, de nem megy.
Eljárunk barátokkal olykor szórakozni, kerülöm a lányok társaságát, ha néha szóba is elegyedek velük, csak felületesen, néhány félmondat képes elhagyni a számat, és ennyi - pedig valójában barátok társaságában szóf0só típus vagyok.
Nem megy. Nem tudok a nőkben megbízni. Hiába látom, hogy néhányuk szeretne kezdeményezni és kezdeményeznek is. Egyszerűen nem megy. A tudatom képtelen átkapcsolni erről az állapotról. Másfél éve nem tudok változtatni ezen. Nem kis idő. Nem megy.
Ott lebeg a szemem előtt álladóan a minta, a 3 évig tartó kapcsolatom. Ha éveken át ilyen szinten voltam átverve, akkor miért feltételezzek más nőről őszinteséget, megbízhatóságot? Sajnálom, nem tudok szabadulni az általánosítástól. Másfél éve már..
28/F
Szerintem arra volna szükséged, hogy ne vedd komolyan őket, ne rögtön a komoly társat keresd bennük, vezesd meg őket, használd ki, fektesd le. Majd az utadba kerül az akiben többet is tudsz látni.
A nőkkel való kommunikációról meg annyit, hogy tapasztalatom szerint kevés nő szereti a szófosókat, inkább csak tettesd az értelmes, "megértőt", hagyd majd ők beszélnek, te meg figyelj rájuk, bólogass szépen, néha szólj hozzá valami értelmeset és vidítsd fel őket. Ennyi.
26F
Ne hidd azt, hogy egyedül vagy. Engem 2,5 évig szívatott az exem. Megcsalt, hazudozott, mindent megtett, mert szerettem és én sem láttam a rózsaszín ködtől...Aztán utána összejöttem egy szűz sráccal, feladva minden elvemet. Hiba volt, szakítottam vele is. Most úgy érzem pár évig nem kell komoly kapcsolat...
22/L
Köszönöm válaszaitokat.. Több mint másfél éve teljesen szét vagyok csúszva. Az életem építettem a nőre, akit szerettem. Közös jövő, közös célok, közös tervek, közös elképzelés, közös érdeklődési kör, minden közös volt, a pénz is, minden.
Aztán jött a pofára esés. Csupán egy ócska színházi előadás része voltam, az egyik központi szereplője. Az átvert naiv hülyegyerek, akiről már elég sokan sejtették, hogy micsoda balfék, hogy még mindig nem lát a ködben.
A köd felszállt. A szemem felnyílott. Ennek ellenére is borzalmasan nehéz és gyötör az egész, amilyen beleéléssel kezeltem ezt a kapcsolatnak hazudozott álszent színjátékot. Csupán 3 év, csupán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!