Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor rádöbbenek, hogy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor rádöbbenek, hogy 3 éven keresztül a kapcsolatunk színtiszta hazugságokra alapult, kezdjek el azon gondolkodni, hogy megéri-e komolyan venni a nőket?

Figyelt kérdés

3 éven át voltam együtt életem szerelmével, több mint másfél szakítottunk. Szerettem ebben a kapcsolatban élni. Szerelmes voltam. (Vagyok?) Nagyon hosszú lenne ezt most leírni, de visszagondolva az egész kapcsolatunkra, éveken át meg voltam vezetve és nem kapcsoltam.. Lila köd teljesen elborított.

Hogyan fogjak bele egy új kapcsolatba, hogyan merjek kezdeményezni, ha éveken át hülyének voltam nézve?

Általánosítok, kerülöm a nőket, már a szemükben, a tekintetükben a hátsó szándékot, az aljasságot vélem felfedezni. Hiába próbálom magam győzködni, hogy ez nem így van és nem szabad sztereotípiákra hagyatkozni, de nem megy.

Eljárunk barátokkal olykor szórakozni, kerülöm a lányok társaságát, ha néha szóba is elegyedek velük, csak felületesen, néhány félmondat képes elhagyni a számat, és ennyi - pedig valójában barátok társaságában szóf0só típus vagyok.

Nem megy. Nem tudok a nőkben megbízni. Hiába látom, hogy néhányuk szeretne kezdeményezni és kezdeményeznek is. Egyszerűen nem megy. A tudatom képtelen átkapcsolni erről az állapotról. Másfél éve nem tudok változtatni ezen. Nem kis idő. Nem megy.

Ott lebeg a szemem előtt álladóan a minta, a 3 évig tartó kapcsolatom. Ha éveken át ilyen szinten voltam átverve, akkor miért feltételezzek más nőről őszinteséget, megbízhatóságot? Sajnálom, nem tudok szabadulni az általánosítástól. Másfél éve már..

28/F

2013. aug. 31. 11:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én ismertem egy ilyen csajt, még fősulin, Briginek hívták és azóta nem tudok nőként tekinteni egy Brigi nevű csajra se, ő utána. Nem jártunk vagy ilyesmi, de kőkeményen kihasználta a barátjait, engem is. Szóval ismerem ezt a típust, együtt érzek veled! Hát jah. Ilyenek vannak.
2013. szept. 2. 12:39
 12/19 kolosszus22 ***** válasza:

Szerintem arra volna szükséged, hogy ne vedd komolyan őket, ne rögtön a komoly társat keresd bennük, vezesd meg őket, használd ki, fektesd le. Majd az utadba kerül az akiben többet is tudsz látni.

A nőkkel való kommunikációról meg annyit, hogy tapasztalatom szerint kevés nő szereti a szófosókat, inkább csak tettesd az értelmes, "megértőt", hagyd majd ők beszélnek, te meg figyelj rájuk, bólogass szépen, néha szólj hozzá valami értelmeset és vidítsd fel őket. Ennyi.

26F

2013. szept. 2. 12:48
 13/19 Nem mondod :D ***** válasza:

Ne hidd azt, hogy egyedül vagy. Engem 2,5 évig szívatott az exem. Megcsalt, hazudozott, mindent megtett, mert szerettem és én sem láttam a rózsaszín ködtől...Aztán utána összejöttem egy szűz sráccal, feladva minden elvemet. Hiba volt, szakítottam vele is. Most úgy érzem pár évig nem kell komoly kapcsolat...

22/L

2013. szept. 2. 13:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindenkivel történnek sz@r dolgok. Lépj túl rajta, és tanulj a hibádból. Hogy pl benézted. Igen, ez hiba, érdemes tehát máskor nem elkövetni. Ha ennek ez a módja, hogy nem csajozol többet akkor úgy. A papok is kiválasztódnak valahogy, lehet te pont így. :) Most csak szemétkedek amúgy. De tényleg, ne azon pörögj, hogy milyen sz@rul jártál, mert azzal nem leszel előrébb és egy egész életen át is lehet ezen szenvedni. Nőkkel csak keményen érdemes (mindenféle értelemben), de ehhez nem árt, ha képbe vagy a szándékaiddal és lojális vagy néha, de csak egy szintig. Így elkerülhető a bullshit, ne engedd túl közel magadhoz őket, pont csak annyira, amennyire szükséges... :) (illúziót rombolni vagyok itt nem is tagadom) Az életem szerelme, meg igazi meg ezek ezeket a kifejezéseket meg hagyjuk meg az alkonyat olvasó lila tini lányoknak, ha fiú vagy nem érdemes ilyesmit benyalni, mert csak rászopsz, és nem fogod érteni miért. Leleszek pontozva, mert barbár nézeteket vallok, de azért remélem érthető és segítettem.
2013. szept. 11. 00:43
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat.. Több mint másfél éve teljesen szét vagyok csúszva. Az életem építettem a nőre, akit szerettem. Közös jövő, közös célok, közös tervek, közös elképzelés, közös érdeklődési kör, minden közös volt, a pénz is, minden.

Aztán jött a pofára esés. Csupán egy ócska színházi előadás része voltam, az egyik központi szereplője. Az átvert naiv hülyegyerek, akiről már elég sokan sejtették, hogy micsoda balfék, hogy még mindig nem lát a ködben.

A köd felszállt. A szemem felnyílott. Ennek ellenére is borzalmasan nehéz és gyötör az egész, amilyen beleéléssel kezeltem ezt a kapcsolatnak hazudozott álszent színjátékot. Csupán 3 év, csupán..

2013. szept. 11. 00:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel. Vannak nagyon rendes lányok is, akik nem értik miért vannak egyedül. (én se >:)) Na egy ilyennel kell, hogy egyszer összehozzon a sors és minden rendbe jön. (Lesz helyette más gond, mert gond mindig kell, így van kitalálva a világ, én mondjuk kicsit unom, mert ez egy primitív algoritmus, de ez most mindegy). Haverkodj, azért mindenképp járj szerintem társaságba, nem feltétlen elvárás, hogy minden erre valamennyire kapható nőt meg kell dugni, különben veréb vagy stb.. Nincsen ilyen szabály, aki azt állítja, valószínűleg magával sincs tisztában, akkor veled meg hogy lehetne? Szerintem beszélgess nőkkel, lányokkal, nénikkel :) stb. de legyél távolságtartó és ironikusan bizalmatlan. Ez be is jön a nőneműeknek egyébként. Persze, mert mindig az kell, amit nem lehet. Aztán, ha valamelyik mégiscsak rést tud ütni az újonnan felvont jégrétegen, ami most képződik rajtad, (ezt átvitten kell érteni, mert alapvetően művész akarok lenni majd egyszer) akkor az övé az újabb lehetőség, hogy csalódást okozhasson. :) Minden jó, az élet szép. :) Az élet egy csalódáshalmaz, neked sem ez volt az utolsó.
2013. szept. 11. 01:28
 17/19 anonim ***** válasza:
lehet még rosszabb
2013. szept. 11. 01:31
 18/19 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő már tényleg csak ilyen és egyre több normálisnak gondolt nő válik ilyenné. De biztosra veszem, hogy minden vissza fog rájuk hatni, csak idő kérdése. Évtizedek múlva súlyos problémákat vetít előre.
2013. dec. 4. 23:28
 19/19 Költőnő? ***** válasza:
tulajdonképpen ha őszinte akarok lenni, (másképp ugyan) de én is hazugságban éltem két évet. Én sem vagyok még túl rajta. De volt már korábban egy nagyon nagyon nagyon nagyon nagy csalódásom és bár minden alkalommal egyre nehezebb hinni, h megtalálhatom azt, akinek az oldalbordája lehetek; azért még szeretnék hinni. Szerencsére mivel nincs két egyforma ember, így nem létezhet két egyforma kapcsolat sem. Max a hibákat követhetjük el ugyanúgy, de a hibák meg elvileg azért vannak h tanuljunk belőlük. Egy csapást elszenvedni nem kis feladat. Felállni belőle még nehezebb. De újra próbálni és hinni... Na, az a kihívás!
2013. dec. 5. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!