Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem veszik komolyan a nőket?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 13:31
1/14 anonim válasza:
Én komolyan veszem őket. Már amelyiket lehet.
2/14 anonim válasza:
ne általánosíts jó,légyszives?
3/14 anonim válasza:
egyébként tényleg... Mire fel ez az általánosítgatás?
4/14 anonim válasza:
Sok férfi aki a komolyan vehető nőket komolyan veszi.
5/14 anonim válasza:
Na, még egyszer! :D Szóval van azért sok olyan férfi, aki a komolyan vehető nőket komolyan veszi. :)
6/14 anonim válasza:
Miért ne vennék? Én nő vagyok, és komolyan vesznek. :)
Szerintem nem az emberek nemétől függ a legtöbb esetben, hogy kit mennyire vesznek komolyan. Ha mégis akad ilyen, azzal meg nem érdemes foglalkozni.
7/14 anonim válasza:
5-össel egyetértve.
Amúgy nem tudom, nálad mit tesz, hogy nem vesznek komolyan?
Nem akar elvenni, vagy legyint mikor az időutazásról fejtegeted ki a véleményed?
30/N
8/14 anonim válasza:
Majd ha lesz olyan, amelyiket érdemes... Nem, nem, sajnos nem, inkább mégsem. Az ilyenekbe is belebuktam, akik elhitették velem, hogy komolyak a szándékuk. Úgyhogy inkább a magány és a haverok. Ha meg hiányom van, akkor fizetek egy hivatásosnak vagy Marok Marcsa. Köszönöm, de nem kérek belőletek nőkből.
9/14 anonim válasza:
Minek vennénk komolyan?? Minek felesleges :)
10/14 anonim válasza:
Aki komolytalan, azt nem veszik komolyan. Jó válasz, vagy még általánosabb kell egy ilyen kérdésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!