Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak. Komolyan nem értelek benneteket. Miért vagytok ilyen kegyetlenek velünk?
Mit kell egyáltalán átélnetek,megélnetek az életben,hogy mindenféle lelkiismeret vagy bűntudat nélkül,átgázoljatok egy nőn?
Azt hittem,ha egy nő normális felfogású,rendes,tényleg jó lelkű,nem használjátok ki,és nem gázoltok át rajtunk...de tévedtem...nem tartom magam rossz embernek,sőt,mindent megadtam az exemnek,és mai napig nem értem,mi vezethette egyáltalán arra,hogy ezt megtegye velem...
Akkor ha most a nemeket megváltoztatod az ellenkezőjére, akkor kapsz engem.
Én az exemnek rengeteget segítettem anyagilag és érzelmileg is. Mindig mellette álltam, nem utasítgattam, nem bántottam, nem nyomtam el, mégis megcsalt és átvágott. Én sem értem, hogy mi vezethette erre... Amikor pedig számon kértem rajta, még neki állt feljebb és ő volt a flegma.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!