Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A női agy a legtöbb nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női agy a legtöbb nőnél defektes?

Figyelt kérdés

Van egy lány, volt egy randink. Nem jöttem be neki, azóta fél év eltelt és nem beszéltünk. Közben volt egy párja. Elvileg most nincs. 4 napja rám írt faceen, hogy mi lenne, ha randiznánk, hogy vagyok, meséljek stb. Aztán visszaírtam, hogy jól van. Azóta eltelt a 4 nap, végig fent van, látta mit írtam, képeket is posztol, de nem ír. Gondolom abszolválta magában, hogy bejön nekem és visszajött az egó, így meggondolta magát idő közben. Erre gondolok. Ez pedig nem egyedi eset, sokkal furábbak is történtek már velem vagy ismerősökkel a nőkkel kapcsolatosan. Miért úgy változik a legtöbb nő véleménye napról-napra, mint az időjárás?

27 F.

2015. aug. 7. 22:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Na de álljunk meg. ár vagy 200 ilyen kérdést láttam, és a válaszok 80%-a az volt, hogy ha egy nő látja vagy érzi hogy az adott pasi nem koncentrál rá 100%-osan, akkor úgy érzi nem is annyira fontos neki, meg gondolja, hogy más csajokkal is ismerkedik, így nem ezt a pasit fogják választani. Hanem, aki csak velük foglalkozik, vagy érződik rajtuk, hogy ő kell nekik. Akkor mi az igazság?
2015. aug. 7. 22:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Mikor én ismerkedtem a párommal tudtam, hogy nem csak velem beszélget és nem is volt gond, én is beszélgettem másokkal, de vele teljesen máshogy és hangnemben, ő is velem. Ez 3,5 éve volt, azóta is együtt.

N

2015. aug. 7. 23:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Párom? Az a zokninak van? Az vagy?
2015. aug. 7. 23:23
 14/18 anonim ***** válasza:
:P Akkor szerelmem. -.-
2015. aug. 7. 23:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdező eléggé kivagy idegileg

Most már eljött az idő hogy tovább lépj, nem csak ez az 1 csaj van a világon

2015. aug. 7. 23:40
 16/18 Blade Bone ***** válasza:
:D Hát én is sok ilyen nővel beszéltem már, de csak beszéltem múlt időben. :D Egyébként szerintem is azért ilyen genyó sok csaj, mert megteheti, ezer csávó jön a másik helyére. .. .
2015. aug. 8. 00:57
 17/18 anonim ***** válasza:
vannak azok a nők, amilyennel én is találkoztam, aki először tökre szimpatikus volt, akkor én neki nem annyira, majd én már k-ra meguntam, és most kajtat utánam. :D vicc, h vannak hülyeségek a világon, szóval talán néha jobb is, ha nem egyből válaszolunk vissza a csajoknak sem, meg hasonlók, ha ez kell nekik, h lesz**ják néha őket, akkor hát meg kell adni nekik, nincs mit tenni. :D
2015. aug. 8. 01:27
 18/18 anonim ***** válasza:

"Párom? Az a zokninak van? Az vagy?"

Már megszoktam a Gyakorin, hogy olyanokat látok, hogy "37/L", "35 éves srác", "35 éves csaj" vagy "harminc feletti fiúk", ami nekem eleinte minimum furcsa volt, de úgy vagyok vele, hogy az ő dolguk, hogy hány éves kortól érzik magukat férfinak és nőnek.

Az viszont azért megkérdezném azoktól, akik lépten-nyomon ezzel a roppant szellemes zoknis megjegyzéssel jönnek, hogy ha a példa kedvéért egy 35-45 éves nő, két gyerekes elvált anyaként együtt él egy férfival évek óta, akkor őket mégis miért zavarja, mi kivetnivalót látnak abban, ha másoknak úgy mutatja be, vagy úgy emlegeti, hogy a "párom", nem pedig a barátom, élettársam, szerelmem, kedvesem, pasim stb.

De ugyanígy, akárhány éves korban miért ne használhatná valaki ezt a szót, ha számra ez a legszimpatikusabb? Kiskamaszok szájából valószínűleg azért elég szokatlanul csengene, de felnőttektől mi ebben olyan nem helyénvaló?

Tényleg érdekelne, hogy akik ezzel jönnek, eddig vajon hány házaspárt - köztük a saját szüleiket és nagyszüleiket - világosították fel már arról, hogy mivel ők egy házasPÁR, a szemében zoknik, vagy hány pszichológust kérdeztek meg arról, hogy miért foglalkoznak zoknikkal PÁRterápiás foglalkozásokon, vagy azt gondolják-e, hogy PÁRkapcsolati problémái férfiaknak és nőknek nem lehetnek, ez csak a zoknik körében fordul elő.

2015. aug. 8. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!