Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes a legtöbb 25 körüli nő sem túl látni a külső alkotta összképen?
Nem a külső a probléma, a tanári fizetésed nem elég nekik. :D
Just kidding.
(No, seriously.)
Viszont van egy ilyen sztereotípia, hogy a tanárok rosszul keresnek. Az ok, hogy nincs valóságalapja, de ha ezt hiszi a legtöbb ember, akkor ez alól nyilván a nők sem kivételek.
Amúgy félig poénból írtam ezt.
az én munkámról meg azt hiszik, h jól keresek, pedig nagyon nem. :DDDD de neked jobb, mert, ha lesz vki, akkor tudod, h nem a fizetésed miatt lesz veled. :)
egyébként sok olyan csaj van, aki nem csak a külsőre megy, én már csak tudom, nekem is összejött. :)
"Ez nettóban már inkább 200 felé konvergál, mintsem 150 felé."
Off téma, de ezt hogy?? Én is tanár vagyok, pályakezdő (gondolom neked sincs sokkal több munkatapasztalatod, ha 25 éves lányokat írtál), egyetemi végzettséggel és 120 nettót keresek (főváros mellett)... Elvileg nem lehetnek ilyen nagy eltérések országosan, amióta "életpályamodell" van...
Mindegy, a témához kapcsolódva meg azt tudom hozzátenni, hogy nagyon sok múlik a kisugárzáson. Van, aki igazából nem egy szépségideál, mégis vonzza az embereket a személyisége. Sok mindenen nem lehet változtatni, de azon, hogy az ember fitt, mosolygós, vidám és érdeklődő legyen, azon lehet.
Miért gondolod, hogy a külsőddel van baj?
Engem például itt inkább zavar az az állításod, hogy "intelligencia tekintetében sincsenek túl nagy hiányosságaim". Magyarul vagy álszerény vagy, vagy buta. Vagy nem tudsz bánni a szavakkal. Bár állításod szerint igen.
Leginkább ez az egész, ami eddig megjelent belőled, természetellenes. Nem lehet, hogy ez a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!