Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női agy a legtöbb nőnél defektes?
Van egy lány, volt egy randink. Nem jöttem be neki, azóta fél év eltelt és nem beszéltünk. Közben volt egy párja. Elvileg most nincs. 4 napja rám írt faceen, hogy mi lenne, ha randiznánk, hogy vagyok, meséljek stb. Aztán visszaírtam, hogy jól van. Azóta eltelt a 4 nap, végig fent van, látta mit írtam, képeket is posztol, de nem ír. Gondolom abszolválta magában, hogy bejön nekem és visszajött az egó, így meggondolta magát idő közben. Erre gondolok. Ez pedig nem egyedi eset, sokkal furábbak is történtek már velem vagy ismerősökkel a nőkkel kapcsolatosan. Miért úgy változik a legtöbb nő véleménye napról-napra, mint az időjárás?
27 F.
Valószínűleg kicsikét egyedül érezte magát és ráírt 18 csávóra.
Mivel mindegyik válaszolt de veled már találkozott egyszer ezért most hirtelen kb. a nyolcadik helyre estél vissza mert előbb megnézi a többieket.
Ha valamelyiknek van zsetonja és mutat némi hajlandóságot arra hogy meghívja ide-oda akkor vele eljátszadozik egy darabig.
Ezt érdeknek hívják nincs itt semmi defektes női agy, nagyon jól tudják hogy mit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!