Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A női agy a legtöbb nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női agy a legtöbb nőnél defektes?

Figyelt kérdés

Van egy lány, volt egy randink. Nem jöttem be neki, azóta fél év eltelt és nem beszéltünk. Közben volt egy párja. Elvileg most nincs. 4 napja rám írt faceen, hogy mi lenne, ha randiznánk, hogy vagyok, meséljek stb. Aztán visszaírtam, hogy jól van. Azóta eltelt a 4 nap, végig fent van, látta mit írtam, képeket is posztol, de nem ír. Gondolom abszolválta magában, hogy bejön nekem és visszajött az egó, így meggondolta magát idő közben. Erre gondolok. Ez pedig nem egyedi eset, sokkal furábbak is történtek már velem vagy ismerősökkel a nőkkel kapcsolatosan. Miért úgy változik a legtöbb nő véleménye napról-napra, mint az időjárás?

27 F.

2015. aug. 7. 22:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
A pasiknál meg a pasi agy. Persze nem mindnél, csak a legtöbbnél. Na?
2015. aug. 7. 22:06
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha ló nincs szamár is jó szitu,bisztos unja magát és te hátha felrázod egy kicsit godolat.
2015. aug. 7. 22:07
 3/18 anonim ***** válasza:
11%
így van!
2015. aug. 7. 22:09
 4/18 A kérdező kommentje:
A legtöbb pasi nem tesz ilyet, ha kell egy nő, akkor az később is kell (persze ha megismerem a romlott énjét, akk nem), ha nincs kapcsolatom.
2015. aug. 7. 22:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg kicsikét egyedül érezte magát és ráírt 18 csávóra.

Mivel mindegyik válaszolt de veled már találkozott egyszer ezért most hirtelen kb. a nyolcadik helyre estél vissza mert előbb megnézi a többieket.

Ha valamelyiknek van zsetonja és mutat némi hajlandóságot arra hogy meghívja ide-oda akkor vele eljátszadozik egy darabig.

Ezt érdeknek hívják nincs itt semmi defektes női agy, nagyon jól tudják hogy mit akarnak.

2015. aug. 7. 22:18
 6/18 anonim ***** válasza:
#5: Vagyis csak azt hiszik, hogy tudják, mit akarnak. :D
2015. aug. 7. 22:26
 7/18 A kérdező kommentje:
Mondom, nem egyedi eset. Volt már olyan, hogy facebookon beszélgettünk és 5 mondat után már nem válaszolt, amikor mondtam, hogy 6 évvel idősebb vagyok. Előtt meg mondta, hogy az idősebb pasikat kedveli. A képeket látta, szimpatikus voltam neki.
2015. aug. 7. 22:27
 8/18 A kérdező kommentje:
Én pasiként csak 1 nővel beszélgetek, aki szimpatikus és nem rangsorolgatok v irkálok rá 10 nőre, hogy sorrendbe állítsam őket, melyik ír vissza szebbet, jobbat, melyik a jobb. Hanem csak egyet akarok, határozott elképzeléssel.
2015. aug. 7. 22:31
 9/18 anonim ***** válasza:
1 nő mindig megteheti hogy válogasson
2015. aug. 7. 22:35
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan ismerkedj több nővel egyszerre, nem kell minden energiádat egyetlen nőbe fektetned, mert 1. sokkal jobban kimerít, 2. beskatulyázod, bekorlátozod magad elzárva a lehetőségektől, 3. senki nem tilthatja meg neked, senki nem ítélhet el amiatt, mert több lánnyal is jó kapcsolatot, ismertséget ápolsz. Minden nővel legyél laza, vicces, és ne koncentrálj kizárólag egyre, mert így 99%-ban bukta lesz.
2015. aug. 7. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!