Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a legtöbb lány akivel ismerkednék
az interneten, idővel leráz és ignorál engem?
Figyelt kérdés
Mindenkivel le van zsírozva előre, hogy ismerkedni szeretnék. Ergo ha arról lenne szó, hogy nem vevők erre, akkor le sem álltak volna velem.
Ha a kinézetem lenne a probléma, akkor szintén le sem álltak volna velem.
Nem vagyok uncsi.
Nem kompromittálom magam semmivel.
Mégis nagyon sokszor azt tapasztalom, hogy az órákig tartó, felhőtlen beszélgetések után jön a lerázás, vagy az, hogy nem is válaszolnak egyáltalán.
Csak egy magyarázatot szeretnék kapni erre a jelenségre, a kioktatásból nem kérek, köszönöm.
2015. júl. 30. 23:06
1/10 anonim válasza:
Pedig valószínűleg uncsi vagy és azért. Attól még, hogy saját magad szerint nem vagy az...
2015. júl. 30. 23:07
2/10 A kérdező kommentje:
Ha az lennék, akkor nem lettek volna órákig tartó, remek hangulatú beszélgetések előtte.
2015. júl. 30. 23:08
3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként téged ismerlek erről az oldalról, Marceline. Tudom, hogy az a hobbid, hogy itt oltogasd a fiúkat. Viszont engem hagyj ki belőle, jó? Én egyszer nem szóltam be neked itt.
2015. júl. 30. 23:13
4/10 anonim válasza:
bocsi,de ezekből az információkból én se értem mi lehet a baj...
2015. júl. 30. 23:21
5/10 anonim válasza:
"... az órákig tartó, felhőtlen beszélgetések után jön a lerázás...
Megválaszoltad a kérdésed! Arra a pár órára le tudod kötni őket, aztán ezek a lányok szépen felállnak a géptől, és élik az életüket. Azok a srácok, akik komolyan veszik az internetes ismerkedést, próbálják már meg kicsit lazábbra fogni a gyeplőt. Ha lelép a csaj, akkor lelép. Ha nem válaszol, akkor nem válaszol. Szíve joga. Én is írtam már regényeket olyan nőnek, aki pár nap után mint a kámfor, úgy felszívódott, de nem kreáltam belőle nagy ügyet, mert nem erőltetem az ismerkedést.
2015. júl. 30. 23:59
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ez elég kézzelfogható volt. De akkor mégis mi a jó megoldás? Megfelelő kommunikáció nélkül sosem fog kialakulni semmi.
2015. júl. 31. 00:09
7/10 anonim válasza:
Azért mert csak egónövelés kell nekik, figyelmet akarnak, semmi komolyabbat. Erre nyilván csak egy megoldás van: ha abbahagyják ezt. De úgyse fogják...
2015. júl. 31. 00:46
8/10 anonim válasza:
Szóval jól értem hogy találkoztál velük személyesen és remek hangulatban elbeszélgettetek?
2015. júl. 31. 08:08
9/10 anonim válasza:
Ha nem csak barátkozol hanem ismerkedsz, akkor ne csak órákig beszélgess, minél hamarabb történjen meg a személyes találkozó. Ha nem lépsz és tudják, hogy ismerkedési célból beszélgettek, akkor nekem van egy olyan érzésem, hogy vagy tutyimutyinak tartanak vagy azt gondolják, hogy több vasat tartasz a tűzbe, ezért nem merül fel benned az élőben történő találkozás. Én általában az első pár órás beszélgetés után találkozást javasoltam (lány vagyok, nem volt kedvem várni az első lépésre), mert már jártam meg ezzel a beszélgetünk, beszélgetünk és nem történik semmi dologgal. Másfél évig csak beszélgetünk, totál beleestem már a srácba aztán egyik nap közölte, hogy összejött egy lánnyal szóval kevesebbet fog ráérni. Ott köszöntem el tőle örökre és töröltem mindenhonnan és bőgtem tele a párnám. Szóval azóta minél hamarabb találkozást javaslok, ha van szikra, akkor lett is valami a dologból, ha nem, akkor barátok maradtunk vagy csak többet nem kerestük egymást amolyan közös megegyezéssel.
2015. júl. 31. 08:12
10/10 anonim válasza:
Tapasztaltam én is ezt a szindrómát. Az lehet az oka, hogy írt egy helyesebb vagy nagyobb humorú srác neki és azzal jobban el tudna képzelni egy kapcsolatot. Lgalábbis én már 2 szer jártam így, hogy bocsi, szimpatikus vagy még mindig, de van egy másik srác is, aki közelebb van és sok a közös (meg jól is néz ki). A lányok 90-95%-a a társkeresőkön több vasat tart a tűzben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!