Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinten! Ki hogyan rendezne ezt le? Ki hogyan reagalna vagy mit gondolna?
van egy csaj. egy evvel idosebb nalad es a baratod evfolyamtarsa. ez a csaj egy kis ribi. csalja a baratait es mindenkire ramaszik. a baratodnak bejon ez a csaj amikor meg nem ismer teged. aztan jossz te a kovetkezo evben. megnaradnak legjobb baratom es a csaj folyanat irkal a fiunak aki immar a baratod. a csaj angyalkajanak hivja TE baratod es amikor kettesben vagytok is egymassal irogatnak.
ki hogy rendezne le?
ha pontositas kell szivesen irok
elnezest az ekezetek miatt es az esetleges hibak miatt , kerek mindenkit ne kossetek bele.legfokepp 14-17 eves lanyok valaszat varom :)
akkor nem csak engem akasztott ki
a fiu meg a ribi mar nem dumalnak mert a fiu lemonditt rola a baratnoje miatt
viszont gyakran tema es a ribi folyton a baratnojet (engem) bamul
Tudom azt mondtad, ne kössek bele, de az írásod alapján süt rólad a szellemi igénytelenség, szóval te csak ne sértegess más lányokat, mert nekem egy ilyen ember aztán mondhatja, h ki a ribi és ki nem...
17/L
uhh ez rosszul esett
de tenyleg
nah nembaj. ez is egy vekemeny :/
alapbol nem igy irok. csak faradt vagyok es az ujjaim tonkre mentek mert rengeteg irasbeli volt :/
azert koszonom a kommentet
15/l
amugy egyszer latnad a csajt es rogton igazat adnal nekem
amugy aki csalja a baratait az mi ha nem ribi?
nah mindegy. nem veszekedni jottem ide
Én is telóról vagyok, ez nem kifogás....
Amúgy a helyedben a csajjal beszélnék, normálisan, szépen meg kéne beszélnetek a dolgokat.
faradt vagyok es turelmetlen
de akkor most szepen irok
Próbáltam de olyan kis sértődékeny és hisztis és bunkó , hogy nem tudok vele beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!