Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinten! Letezhet ilyen?
Figyelt kérdés
egy fiu megcsalja a baratnojet egy mas lanyal..smarolnak..jelenthet valamit? amikor a baratnojeval 7 honapja vannak egyut..meg szeretheti attol?2014. aug. 2. 14:45
1/8 anonim válasza:
Szép kapcsolat. Csak ő tudhatja, hogy mit érez.
2/8 anonim válasza:
Kinek mi fér bele, nem is a tettek azok amikkel elkezdődik, hanem ha más lányokra gondol, a tett már csak egy következmény, meg kell beszélni, de ha érzed rajta, hogy nem szeret akkor nem érdemes harcolni azért ami nem megy
3/8 anonim válasza:
A megcsalás nem újkeletű dolog, régóta létezik, de általában az aki megcsalja a barátnőjét, semmi mást nem akar a harmadiktól mint egy kis kalandot, újdonságot, változatosságot, és az eset után továbbra is a biztos kapcsolatában marad.
Tehát ha te vagy a harmadik fél, ne fűzz hozzá nagy reményeket hogy a fiú elhagyja miattad a barátnőjét :)
4/8 anonim válasza:
Ha mar megcsalta mind szeretheti, ott mar ugyis mindegy..mert aki megteszi egyszer, az kepes megtenni megegyszer is :P szoval ha te a harmadik szemely vagy, siman attudod csabitani, de szamolni kell a kovetkezmenyekkel is. Viszont ha te vagy a baratno, en nem folytatnam tovabb, mert ha szeret, akkor nem lep felre :)
5/8 A kérdező kommentje:
en vagyok a baratno :)
2014. aug. 2. 16:29
6/8 anonim válasza:
Hidd el ha egyszer megcsalt, kepes lesz megcsalni meg egyszer is... Azutan az lesz benne ha mar egyszer megtette akkor mar bunos, s akkor most mar egyszer vagy ketszer bunos.. en nem tudom folytatnam.e... te tudod, te ismered a fiut, a ti kapcsolatotok, nem donthed helyetted senki
7/8 anonim válasza:
engem is megcsalt a barátom...megbocsájtottam neki, visszafogadtam, úgy gondoltam túl tudom tenni magam, azon, hogy egy éjszaka nem gondolt rám...nem tudtam...mi is kb 7 hónapja lehettünk együtt...1 hónapon keresztül nem tudtam róla, majd kiderült..egy világ dőlt bennem össze..azután nem a volt régi a kapcsolatunk..megrendült a bizalmam...nem tudtam boldog lenni mellette..remélem neked jobban alakul..de meg van az esélye, hogy bármennyire is mondja, hogy szeret, megint megteszi...újra megcsal és csak nem is tudsz róla
8/8 A kérdező kommentje:
meg mindig felek sot rettegek..foleg attol hogy elvalasztanak mert sokan akarnak..rettegek..
2014. aug. 5. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!