Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Siránkozó pasik, erre mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Siránkozó pasik, erre mit tudtok mondani?

Figyelt kérdés
[link]

2015. júl. 30. 12:24
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Remek, Kérdező, belinkelsz egy stock photót valami Turbósquid-hoz hasonló oldalról.

Ilyesmikkel szokták a kamu erősítőszereket reklámozó cégek is árulni a vackukat.

És ezzel mit akartál bizonyítani vagy cáfolni?

Honnét veszed, hogy nem mesterséges beállított kép?

Honnét veszed, hogy a nőt nem a pasas külseje, vagy a pénze fogta meg?

És főképp: Honnét veszed, hogy ez az általános, pláne kishazánkban?

Megannyi kínos kérdés, igaz-e?

Válaszold meg őket, Kérdező, majd utána köpkölődj a "siránkozó" pasikra.

Kérdezőt ám miért nem lehet lepontozni? Most rányomnék úgy pár (ezer) piros kezet!

"Szerintem azt fogják mondani, hogy pénzes a csávó."

Nem éppen csóró külseje van, aranyapám, szóval még akár igaz is lehet.

Persze nincs az az isten, hogy beismerd.

A mínuszt kaptad.

"gondoljatok már bele abba fiúk, hogy ha tényleg a pénzéért lenne együtt vele akkor nem keresett volna mást aki egyrészt lehet hogy sokkal gazdagabb"

Miből gondolod, hogy nem teszi meg, ha megteheti?

Lehet, azóta már meg is tette, és ez egy 10 éves fotó.

Te komolyan EGYETLEN random fotó alapján alkotsz általános érvényű fogalmat a valóságról?

"Mert szerintem sok törődés kell ennek a férfinak és még több szeretet, aki csak a pénzre megy nem "fecsérli" az idejét arra hogy egy végtag nélküli embert ápolgasson plusz szüljön neki 2 gyerkőcöt...."

Mert egy végtag nélküli ember nem lehet gazdag ugye...ááá, az ki van csukva!

Tudod, van az a pénz, amiért egy nő ápolgatna egy végtag nélküli embert...

"ébredjetek már fel!!"

Neked se ártana. A Google tele van ufókról készült képekkel, aminek SZVSZ a bő 100 százaléka hamisítvány, de te ezek alapján elkönyveled, hogy az ufók ide járogatnak?

Hát, te valami hihetetlenül naiv vagy...

"ha ennyire érzelmi és értelmi nyomorultak vagytok ahhoz, hogy felfogjátok amit itt mi lányok próbálunk nektek kisfiúknak (sajnálom a férfi szó nem nektek való) elmagyarázni"

Ha igazatok lenne, aranyapám, semmit nem kéne "megmagyarázni", mert a tények beszélnének.

Hogy rákényszerültök arra, hogy itt körbemagyarázzatok dolgokat, és a veletek egyet nem értőket démonizáljátok, az titeket minősít leginkább. Jellemzően annak a legnagyobb a pofája mindig, akinek a leginkább nincs igaza.

"higgyetek azt amit akartok, haljatok meg egyedül nem a mi problémánk"

Majd 40 felett, aranyapám, amikor már a lőtéri kutya se áll veletek szóba, vastagon a ti problémátok is lesz. Mert majd az akkori huszonévesek helyből lenyomnak titeket a pályáról. Ezzek az undorító, kivagyi stílussal pedig jó eséllyel te fogsz egyedül elpatkolni.

Erről pedig ennyit, kaptad zsigerből a mínuszt.

"Nem tudom az ittlevők 95%-a miért küzd ennyire elkeseredetten azért ,hogy rácáfoljanak arra, hogy van igazi szerelem."

Azért aranyapám, mert az ittlévők 95%-a már kinőtt a gyerekmesékből és a lányregényekből. Előbb-utóbb nálad is eljő majd ez a kor.

"Már lassan röhejes az érvelésetek és megrendíthetetlenül azon vagytok, hogy egy testi fogyatékossággal élő ember és egy teljesen ép csinos nő között nem lehet szerelem csak úgy."

Nekünk legalább vannak érveink, aranyapám, ti meg egyszerűen ténytagadtok.

"Nekem is volt rengeteg rossz tapasztalatom nőkkel és elenyészően kevés volt a jó a rosszhoz képest de pont az ilyen esetek tartják bennem a lelket."

Semmi gond, aranyapám, a magadfajtából élnek meg a válóperes ügyvédek, nem is rosszul!

Kérdés, hogy rájössz-e még időben, hogy nincs igazi szerelem, vagy majd csak jókora anyagi veszteségek után.

"Én is próbáltam már konstruktív beszélgetést kerekíteni velük a siránkozós kérdéseiknél, de falra hányt borsó. Mindenre van kifogás."

Ha megcáfolható vagy, az nem a vitapartnered hibája. A te állításaid gyengék.

Ha ezt nem tudod elfogadni, kicsi vagy még az érdemi vitához.

2019. szept. 19. 03:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!