Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Siránkozó pasik, erre mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Siránkozó pasik, erre mit tudtok mondani?

Figyelt kérdés
[link]

2015. júl. 30. 12:24
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
39%

félszemmel? neked is kijutott akkor :) bár ez nem a szemen múlt szerintem...

engem nem érint mert megcsonkítaná magát itt sok nő hogy ilyen pasit kapjon mint én,de nem akarok személyeskedni.

de ez ettől még tények.Sokat dob az hogy kinek van pénze meg kinek nincs.

Biztos minden egyszerű fogyatékos ilyen könnyen talál párt

legyen az férfi vagy nő

jaa persze,csak úgy szerelem szerelem hátára pakolva :D

ettől lehet erről a tagról példát venni,ha mást nem azt hogy ha betegek vagytok,jó pénzt érhet.:D

és képzeld! :O :O

kezet meg lábát meg lehet már készíteni robotszerűeket :)

képzeld b+ :O attól hogy falutokban nincsen még.:,D!

2015. júl. 30. 15:02
 32/51 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld te paraszt, szoktam olvasni bionikus vegtagokrol... Mert érdekesnek találom a témát. Amúgy ez a falusi szöveg arról árulkodik, hogy egy magadtól elszállt, korlátolt, egysíkú kis förmedvény vagy.

Veled még soha nem fordult elő, hogy csak félgőzzel figyeltél egy ilyen sokadrangú dologra, mint a gyakori.. Igaz? Örülök, hogy ilyen tökéletes lányok kedvence vagy :D Irigyelni azért nem foglak, ha nem bánod:)

2015. júl. 30. 15:24
 33/51 anonim ***** válasza:
30%

azt hogy ki a paraszt azt nem ide írtam inkább de tudomásodra hoztam :) a többire meg annyit hogy ha tudja ez!,hogy vannak ilyen orvosi lehetőségek,akkor minek köt bele? nem értem minek provokál az ilyen

ésszerű lenne a lábak nélküli srácnak egy ha már ennyi pénze van simán járhatna,lehetne keze stb.Teljesen korrekt válasz volt tőlem..elgondolkoztam ezen miért nincs neki.

2015. júl. 30. 15:34
 34/51 anonim ***** válasza:
0%

Az én hibám, nem tettem egyértelművé, hogy a fogalmazasra céloztam.

"robotic kart"

Ez a félig angol, félig magyar korcs szóhasználat tizeneves kis idiotokra jellemző. Nem is beszelve arrol, hogy "epic".. Meg hogy a szopason derulsz a kétfejű nőnél.

Ebből is látszik, hogy a fene nagy női rajongóid ask.fm ribik :D Kb az a korosztály lehetsz.

A privátban kapott levelet meg inkább nem teszem ki ide, ahogy javasoltad. Ugyanis vérlazitoan alpári és undorító.

Egyébként vallbol nem olyan egyszerű ám a legfejlettebb protezisek vezérlése. Általában alkar hiany esetén alkalmazzak. Ennyit tudok, nem vagyok orvos. Ha már ennyire lovagolsz a témán..

2015. júl. 30. 15:47
 35/51 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként nem lepne meg, ha személyen nem mernél a sarokba parancsolni "csahos kutya" megszólítással. Csak itt nagy a pofaja a fajtadnak.
2015. júl. 30. 15:49
 36/51 A kérdező kommentje:

Engem érdekel, hogy mit írt privátban! :D

Amúgy igaza van a válaszolónak, 'robotic' (:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD) végtagokat úgy szoktak inkább kapni ha alkar/térd alatti rész hiányzik csak. Oda sima protézis is jó lenne persze, de akinek tőből hiányzik minden, annak nem olyan egyszerű, nagyrészt csak dísznek lehetne odarakni, ami csak akadályozná. Azért nem vagyunk Star Wars szinten, hogy csak úgy szórják az embereknek a pótvégtagokat.

2015. júl. 30. 15:53
 37/51 anonim ***** válasza:

Azonkívül hogy fizetett statiszták, színészek vannak benne, nem sok mindent :D jó pénzért bárki kapható bármire, tudod. Tessék, meg van magyarázva.

Andy Vajnát ti azóta se tudtátok megmagyarázni. Hja kérem, a tényeket nehéz cáfolni :DDDDD

"gondoljatok már bele abba fiúk, hogy ha tényleg a pénzéért lenne együtt vele akkor nem keresett volna mást aki egyrészt lehet hogy sokkal gazdagabb másrészt "normális"?"

Ha a pasas sokkal gazdagabb, akkor sokkal több nője is van. Tehát az adott nő legfeljebb sokadik tartalékjátékosként jöhetne számításba egy méggazdagabbnál (értsd: őrá kevesebb pénz jutna). Evidens hogy olyat fog keresni akinek senkije nincs, így az összes pénz az övé lehet.

A gazdag pasasok között meg előbb találsz földönkívüli ufónautát, mint normálist. Nem véletlen hogy a gazdagokat már Jézus idejében is a pokol várományosainak tartották.

"aki csak a pénzre megy nem "fecsérli" az idejét arra hogy egy végtag nélküli embert ápolgasson"

Kénytelen lesz, különben nincs mani.

Nem, ez nem álom, ez a valóság...

"Csak könnyebb azt mondani hogy mindennek a pénz az oka"

Pénzzel minden megvehető, csak az ára más. Nyugodtan tagadhatsz amennyi jólesik, akinek pénze van >>> hatalma van >>> befolyása van.

"a ennyire érzelmi és értelmi nyomorultak vagytok ahhoz, hogy felfogjátok amit itt mi lányok próbálunk nektek kisfiúknak elmagyarázni akkor nincs mit tenni, higgyetek azt amit akartok"

Azt hiszünk amit látunk, és tapasztalunk, nem azt amit ti keményen védelmezve a mundér becsületét, összekamuztok. Tudok mutatni kismillió bizonyítékot arra hogy a nők döntő többségét a pénz motiválja. Ti egyszer nem tudtatok semmit mutatni ennek az ellenkezőjéről. Szóval erről ennyit.

"haljatok meg egyedül nem a mi problémánk :)"

Ha ti vagytok az alternatíva, maradok szingli inkább, köszi :)

Mellesleg, nem mi akarunk családot meg gyerekeket, hanem ti...a kapuzárás előtt majd rájöttök, kinek is nagyobb probléma :DDDD Cinkes!

"Nem tudom az ittlevők 95%-a miért küzd ennyire elkeseredetten azért ,hogy rácáfoljanak arra, hogy van igazi szerelem"

Mert nem szappanoperában, meg Benedek Elek meséskönyvben élünk. Az igazi szerelem a való világban olyan mint Columbo felesége: sokan beszélnek róla, csak nagyon kevesen találkoznak vele.

"lassan röhejes az érvelésetek és megrendíthetetlenül azon vagytok, hogy egy testi fogyatékossággal élő ember és egy teljesen ép csinos nő között nem lehet szerelem csak úgy"

Csak úgy nem is lehet. Ha így lenne, nem lenne a testifogyatékosok között a hosszútávú boldog kapcsolat olyan ritka mint a fehér Zorró.

A parasztozó troll meg kapta helyből a mínuszt.

2015. júl. 30. 16:08
 38/51 A kérdező kommentje:

Igen, mi valóban nem MUTATUNK semmit az ellenkezőjéről, mert MI vagyunk az ellenpélda. Ja, hogy nem hiszitek el? Szar ügy :)

Ennek ellenére, ti jöttök a légbőlkapott meséitekkel, hogy minden nőnek gazdag pasija van (hol egyébként? Magyarországon, a mélyszegénységben? :DD röhögök..) és mindenre ennyi a válaszotok. Én pedig ismerem saját magam, és jó pár barátnőmet, akik szintén nem a pénzre hajtanak, de mindegy.

Palácsik Timi szerintem is a pénz miatt van együtt a Vajnával, de ez a magánvéleményem. Nem azt mondom, hogy nem szeretheti, de róla én is azt gondolom. Viszont akit én mutattam az más, egy ilyen emberrel sokkal több 'gond' van, egyszerűen nem érné meg csak a pénzéért vele lenni. Ráadásul aki CSAK a pénzre hajt, az általában nem szül x gyereket a pasinak.

2015. júl. 30. 16:18
 39/51 anonim ***** válasza:
22%

Nem, nem hiszem el. Messziről jött ember azt mond, amit akar.

Ez visszafelé is működik: tessék, bizonyítsd be hogy NEM tartozol nekem 1 millió dollárral. Sok sikert! :DDDDDD

"Ennek ellenére, ti jöttök a légbőlkapott meséitekkel, hogy minden nőnek gazdag pasija van (hol egyébként? Magyarországon, a mélyszegénységben? :DD röhögök..) "

Ezt senki se állította, csak te akarod a szánkba adni. Azt állítottuk, a nők a gazdag pasikra hajtanak. Ez meg speciel tény, tessék, cáfolhatod nyugodtan :D

"egyszerűen nem érné meg csak a pénzéért vele lenni"

Miért ne érné meg? Mindenképp többet profitál abból, mintha 8 órát kéne dolgoznia minimálbérért. Tehát megéri.

"Ráadásul aki CSAK a pénzre hajt, az általában nem szül x gyereket a pasinak"

Miért a pasinak szülné? És ha ő maga vágyik gyerekre, mert egy sincs neki?

Mellesleg ekkora "anyagi biztonságba" simán lehet nem egyet, de akár ötöt is szülni.

2015. júl. 30. 16:26
 40/51 anonim ***** válasza:
21%

én sem tudtam a rendes nevét,én nem olvastam róla.

de valamit csak tudnának csinálni,sok pénzből sok a lehetőség

robotic kar a neve ezentúl.Tanuljátok meg :)) így alakult.

ez van,ez az új neve

az nem korcs szó,csak a "kar" szót nem tudtam angolul,ezért lett magyar :D ez nem is tudatos volt.Nem beszélek jól hitetlenül.

az megint miért baj ha nevettem?két fejű nő orálján? az egy beteg dolog

durva elképzelni hogy valaki erre izgul.

dehogy askfm-ezek...... ez a vérlázító nem amit én írtam!

nem ! nem mernélek,valóban :D ne röhögtess,amatőr,itt te félnél még nappal is :D fehér embert én már komolyan sem veszek....nevetek!

mert tudom hogy sehol nem lennél azokhoz a nem idén barnultakhoz képest akikkel volt már dolgom. Akik közé náci cuccban jártam :,D azokban legalább van fantázia

én nem félek már rég senkitől,őszintén mondom,ha sittes most szabadult fegyenc is a kés megeszi azt is,leszúrva ugyanannyi mint egy bármelyik.Ezért jöhet akárki :D

de nem vagyok agresszív :D isten őrizz :,D!! még az kéne.

2015. júl. 30. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!