Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre nehezebben bírom az egyedül létet. Hiába szeretnék barátnőt, egyszerüen nincs bátorságom oda menni a nőkhöz. Nem tudom hogy mit kéne nekik mondani. Lehet hogy bele kéne törődnöm? 26f
Nem szabad feladni, próbálkozz tovább! :)
Szerintem első körben próbálj csak úgy beszélgetni nőkkel, mindegy kivel, mindegy miről, hol, mindegy mit mondasz alapon. Elsőként ne a barátnőszerzés legyen a cél, csak ,,gyakorold" a kapcsolatteremtést. Aztán ha ez jobban megy, akkor próbálkozhatsz már olyanoknál akiket vonzónak tartasz és nem fogsz annyira lefagyni.
Ha így teszel, meg lesz az eredménye előbb utóbb. Hajrá! :)
Vagy ismerkedj neten, bár annak is lehet kockázata, de sok embernek bejön.
Én tudom mit kellene mondani mégis úgy érzem nincs helyem ebben az elfajzott világban.
Igazából mit veszíthetsz ?
Max elküld, és aztán ? van még 1000 másik nő a környékbe.
Ne már, ember! Nem harapunk vagy ilyesmi :))
Pl: Szia, hogy vagy? Van kedved meginni valamit? S aztán kérdezgeted arról, ami épp eszedbe jut :)
Max elküld, s akkor meg mi van? Van más lány s úgyis találsz olyat, aki egy hullámhosszon lesz veled :)
Vidd el magaddal buliba, vagy nőzni a haverodat azt kérd meg hogy dobjon már oda a nőhöz, ha már elfelejtesz sétálni a közelükben :D, Ne törődj azzal hogy nővel beszélsz.. beszélj úgy vele mint a haverjaiddal csak sokkal kedvesebben. Barátokat hogy szerzel? ugyan az a csajozás is jó részben, csak bele kell vinni egy két bókot meg kedvességet stb.
Ne legyél már töketlen :D ha akarsz barátnőt, tegyél érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!