Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre nehezebben bírom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre nehezebben bírom az egyedül létet. Hiába szeretnék barátnőt, egyszerüen nincs bátorságom oda menni a nőkhöz. Nem tudom hogy mit kéne nekik mondani. Lehet hogy bele kéne törődnöm? 26f

Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 10:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

SZia!

A neten ismerkedjél szerintem,ha élőben félsz ismerkedni.

Sok mindent megtudhatsz egy emberről,kialakulhatnak barátságok,esetleg később barátnőd is lehet!

Sok sikert kívánok!

2015. júl. 23. 13:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Elég sokat próbálkoztam a neten.Csak az önbizalmamat vette el.
2015. júl. 23. 14:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Mit okoskodtok itt válaszolók, tudjátok, milyen durva és sértő módon küldik el a francba a visszahúzódó srácokat a csajok?! Én nem túl jóképű létemre már volt, hogy próbálkoztam, és nem nagyon tettem zsebre azokat az alázásokat, amiket a csajoktól kaptam... Sőt olyan is volt, hogy megfenyegettek, hogy meg fognak veretni a férfi haverjaikkal...
2015. júl. 23. 14:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Nincs értelme próbálkozni. Hacsak nem vagy kőgazdag, vagy nagyon jóképű, el fognak hajtani. Szerintem ezeket nyugodtan megspórolhatod, meg amúgyis ,sehol nincs megtiltva hogy a nő kezdeményezzen. Szerintem várd meg amíg egy nő kezdeményez, onnantól fogva a te kezedben az irányítás.
2015. júl. 23. 15:31
 15/21 anonim ***** válasza:
Visszeres Törpicsek, ott a pont!!
2015. júl. 23. 15:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Törpinek van igaza !
2015. júl. 23. 20:21
 17/21 anonim ***** válasza:
Jézusom, ne is hallgass erre a csomó idiótára. Fenyegések és megalázások mellett küldtek el a francba? nem tudom te merre laksz, vagy kiket próbálsz felszedni, de ez felénk qvára nem így van.
2015. júl. 23. 21:17
 18/21 anonim ***** válasza:

21:17, köszönjük a rendkívül értelmes jelzőket tőled. Tényleg ne is hallgass azokra akik a való világban ismerkednek és onnan hozzák a tapasztalataikat, majd te megmondod az egyetlen, megfellebbezhetetlen igazságot :D

És te idiótázol minket...LOL vattafák...

2015. júl. 23. 21:21
 19/21 anonim ***** válasza:

arra kéne rájönni, hogy nem a semmiből kell egy nő elé toppanni az utcán, hogy elhívd kávéra.

erre az emberben rögtön elindul egy elutasítási ösztön.

meg érzi is az ember, hogy random mód lett kiválasztva.

valahogy buliban vagy ismerősi körben, munkahelyen, iskolában mosolyogj, és ha visszamosolyognak, akkor menj csak oda.

2017. márc. 1. 22:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Gépelni tudsz? Igen, hiszen a kérdést is feltetted. No akkor ezzel a lendülettel neten is tudsz ismerkedni. Gyakorold a beszélgetést íràsban. Bemutatkozàs( elég keresztnév), foglalkozàs, hobbi, kedvenc zene, sorozatok, filmek, könyvek, sport blablabla. Ha ezek a beszélgetések mennek mondjuk chaten, akkor àttèrhetsz komolyabb oldalakra, pl tàrskeresőre. Próbàlj baràtkozni, kicsit felengedni. Ha nem hagyod el ezt a nagyon félénk, nagyon görcsös stílust, nem nagyon fogsz tàrsat talàlni. Egy partnerrel beszélgetni kell, különben nem tudod megismerni. Szóval vàlassz mit akarsz. Egyébként én is ezt az utat jàrtam be. Azt leszàmítva, hogy màr chatről is lett kapcsolatom, A tàrskereső csak később jött, de az lett befutó.
2017. márc. 2. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!