Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Siránkozó pasik, erre mit tudtok mondani?
69%-os válaszolóval teljes mértékben egyet értek. Az egész a pénzről szól, most lehet sajnálni a srácot, de, ha csak a motiváció a cél, miért is nem csinál ingyenes turnékat?
Ettől függetlenül nem sajnálom tőle a pénzt, a testi adottságai miatt nem cserélnék vele.
Nem tudom az ittlevők 95%-a miért küzd ennyire elkeseredetten azért ,hogy rácáfoljanak arra, hogy van igazi szerelem. Már lassan röhejes az érvelésetek és megrendíthetetlenül azon vagytok, hogy egy testi fogyatékossággal élő ember és egy teljesen ép csinos nő között nem lehet szerelem csak úgy. Csak azt nem értem ,h miért nem tudjátok elfogadni. Nekem is volt rengeteg rossz tapasztalatom nőkkel és elenyészően kevés volt a jó a rosszhoz képest de pont az ilyen esetek tartják bennem a lelket. Nem állítom ,h nem baromi ritka de attól még van ilyen. Utálom az olyan embereket akik nem tudnak örülni valaminek ami jó de nem velük történik.
nem siránkozó 24 F
Amúgy nincs teljesen igazad.
Biztos van olyan aki azért nézi mert "héé nédd má nincs neki karja meg lába!!!" de ő tényleg egy pozitív, jó humorú ember. Jól áll hozzá az élethez, rengeteg embernek ad reményt ezáltal.
Viszont például az indiában élő összenőtt sziámi ikrek (azt hiszem pók nővérek vagy valami ilyen nevük van) tényleg csak azért kapnak pénzt, mert furcsák. Ők nem csinálnak semmit, és ezt mindenki tudja, de nem zavarja őket. Tudnék még pár példát mondani, de valószíűleg annyira mégse ismered ezt a témát mint mondod, mert akkor ezt se kellett volna leírnom...
ez a nő beteg,a csávó meg gazdag
bár a végtagok hiánya nem is annyira gore.
van egy kétfejű csaj egyszer láttam tvben és van pasija g***ci! az egyiknek
de érted kétfejű, hogy lehet külön pasijuk?
ez mi ha nem bizarr és beteges ?:,D most ha dugja a testet a másik fej elfordul,vagy szopás közben az egyik szájába adja a másik meg 2centiről nézi ?:D k***rva epic
vagy véletlenül rossz szájba adja hahaha
a legjobb az lehet ha az egyik meg akarná ölni magát a másikat ezzel az őrületbe kergethetné
az a csávó aki velük nagyon zülött beteg tag lehet :,D
egy beteges őrült,ettől bármi jobb de komolyan.
am ez a tag miért nem csinált valami robotic kart meg lábakat magának ennyi pénzből ?gyanús ez nekem
de az tény ha tolószékben kéregetne a keletibe,a kutyát nem érdekelne ez a gyerek se. :DD
elmenetek a..... a szerelemmel magyarán.
én meg
a két fejű nőt akarom látni előadáson !
"am ez a tag miért nem csinált valami robotic kart meg lábakat magának ennyi pénzből ?gyanús ez nekem
de az tény ha tolószékben kéregetne a keletibe,a kutyát nem érdekelne ez a gyerek se. :DD
elmenetek a..... a szerelemmel magyarán."
Te hány éves vagy, 12? Körülbelül olyan szintű a stílusod, már elnézést.
Arra a visszatérő "nincs szerelem csak gold digger nők és Nick is egy szerencsétlen média térmék" alakra meg nem tudok mit mondani. Szerintem kérdező, te is sejtetted, hogy ez lesz. Meg sem lepődtem mikor jött az a egyén ezzel tirádával a kegyetlen valóságról.
Elkeserítő ami itt megy...
Én is próbáltam már konstruktív beszélgetést kerekíteni velük a siránkozós kérdéseiknél, de falra hányt borsó. Mindenre van kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!