Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Siránkozó pasik, erre mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Siránkozó pasik, erre mit tudtok mondani?

Figyelt kérdés
[link]

2015. júl. 30. 12:24
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Tény? Érdekes, nekem egy barátnőm se ilyen. Na de biztos bennünk van a hiba. Nem is ti próbálkoztok rossz körökben :)

Na, mindegy, majd más még biztos válaszol az elmebeteg hülyeségeidre, nekem most ez így elég volt. :'D

2015. júl. 30. 16:35
 42/51 anonim ***** válasza:
21%

Igen Kérdező, ez nagyon nagyon érdekes. Olyan furcsa hogy ezek a kivételek mindig csak interneten léteznek, a valóságban valahogy sose :D

Nyilván, ami nem fér meg a rózsaszín helókittys vattacukorvilág elképzeléseddel, az elmebeteg hülyeség :D közted és a valóság közül nem kétséges, ki kerül ki győztesen. A tarisznyarák esete az autóbusszal, tudod...nem kell megérteniük egymást, de az autóbusz az erősebb.

2015. júl. 30. 16:38
 43/51 A kérdező kommentje:
Igazából én se egy igazi ember vagyok, csak egy program és csak az interneten létezek. :DDDDDDDDD
2015. júl. 30. 16:40
 44/51 anonim ***** válasza:
85%

Gyerekként hittem a szerelemben, a szeretetben, az emberségben.

Aztán szépen sorban megtapasztaltam mindent. A legsötétebb bugyrokat, és a mennyei magasságokat is. Láttam sokmindent, ami talán másnak nem adatott meg. Ismerek érzéseket, melyek lehúznak, és erőket, melyek mindig tovább visznek.

Mire érett férfi lettem, tudjátok mi változott?

Semmi.

Ugyanúgy hiszek, bízom, és pozitív vagyok. Mert minden ott bent dől el...akár fejben, akár szívben. A legfontosabb az önmagamba vetett hit.

Nem siránkoztam sosem, itt meg végképp nem. Egyszerűen csak éltem, és megéltem az érzéseket. Nem bántam meg semmit, mert ezek tettek igazán emberré.

Hogy miért is írtam ezeket le válaszként? Csak arra szerettem volna rámutatni, hogy vannak kétkedők és 'hitetlenek', akik azt gondolják, hogy az ők igazságuk az egy általános igazság....pedig nem az. Csupán egy védekezési mechanizmus az ellen, hogy ne látszódjon az érzelmi hit hiánya.

Amíg ezen valaki nem képes túllépni, merni megélni az érzelmeket negatív és pozitív irányban is, addig nem lesz olyan alapja, amiből lehetne hite.

Nem kell siránkozni. Neki kell állni, és csinálni.

Na és persze hinni. Sikerülni fog.

2015. júl. 30. 16:49
 45/51 anonim ***** válasza:
36%
Hittel nem lehet a valóságot megváltoztatni, a vágyak nem befolyásolják a tényeket. Erre előbb-utóbb a Kérdező is rájön majd, a saját kárán. A lepontozás is mutatja, ki mond igazat és kinek is fáj az igazság :DDD Érvelni meg persze luxus. Na nem mintha a valósággal szemben lehetne, de az is valami ha megpróbálják...
2015. júl. 30. 17:21
 46/51 anonim ***** válasza:
Hát, akárki akármit mond, és akárhogy él is ez a fazon, én nem irigylem, hogy így született. Nem lehetett könnyű, amíg nem került valahogy a középpontba. És lehet, hogy csak egy báb, de valahogy mégis sokan merítenek erőt abból, amit mutatnak belőle, akár csak a közösségi oldalakon (az ugyebár ingyenes). Most lehet azt mondani, hogy a naiv tömeg, persze, de valamit mégse csinálnak rosszul (most a pénzt tekintsük mellékesnek). Megjegyzem, nagyon sokan kisebb bajok miatt is nyavalyognak megállás nélkül. És azért ne emlegessük az ilyen sérült embereket egy lapon Andy Vajnával, teljesen más kategória...
2015. júl. 30. 22:37
 47/51 anonim ***** válasza:
35%
A csávó híres és pénzes, és sajnálja a csaj mert nincsenek végtagjai. Bőven átlagon felüli így a pasi.
2015. júl. 30. 23:10
 48/51 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy vannak emberek, akiknek nem jön be az élet. Átlagos férfiak, akiket a nők unalmasnak, kövérnek, alacsonynak, szemüvegesnek, fiatalnak, öregnek, önbizalom hiányosnak, szerencsétlennek stb találnak. A megfelelő részek aláhúzandóak. Ez van.

A kérdező nyilván egy olyan nő, aki nem képes felfogni, mert sose élte még meg, hogy van olyan, hogy valaki akár fejre is állhat, akkor is csak a pofonokat kapja az életben. Ez is van...

A kérdező ezenkívül még unja azt, hogy belefut ilyenekbe, ezért provokál ezzel a vacakkal.

Még egy tény: a nyomorékoknak sokkal kevésbé vannak párkapcsolati gondjaik. Ennek egyszerű oka van: ők kitűnnek a tömegből és az a pár férfi vagy nő, akinek arra van igénye, hogy valakit ápolgasson, az rájuk tapad.

Ennek a fickónak nincs se keze, se lába. Ergo, vele foglalkoztak, nem elhanyagolták, nem csak belerúgtak folyton még néhányat. Ő megéli a nélkülözést a saját testi adottságaiban, de nem éli meg (és valószínűleg sose élte meg) a nélkülözést a szeretetben. Innen kezdve azt tudom a fickóra mondani, hogy magas lóról könnyű osztani az észt.

2015. júl. 31. 16:11
 49/51 A kérdező kommentje:
Nyilván én se jövök be az összes embernek a világon, én is csalódtam már, engem is utasítottak vissza :) Sőt, volt olyan hogy napi szinten b*sztattak a kinézetem miatt, de én változtattam mindenen amin tudtam. Ha megrekdetem volna ott hogy 'hát igen, csúnya vagyok ez van' akkor én el lennék keseredve. Ezért nehéz felfognom hogy miért panaszkodnak itt ennyien napi szinten. Biztos van akin annyira nem lehet segíteni, de nem hiszem hogy az itteni 'ronda vagyok' pasik 100%a olyan lenne.
2015. júl. 31. 16:15
 50/51 anonim ***** válasza:

16:11, ez tökéletesen így van, csak nem tudják (nem akarják) belátni. Nincs garantálva seholse hogy lesz párod, ha fejre állsz és azon ugrálsz egésznap, akkor se. Ha megpróbálsz változtatni, akkor sincs garantálva. Szóval innentől az egész cirkusz értelme erősen kérdésessé válik.

Elég értelmetlennek tartom az ész nélküli teperést, megfelelni akarást, főleg ha eleve vesztes pozícióból indul az ember. Nagy valószínűséggel semmi nem fog megváltozni, hacsak nem leszel hirtelen kőgazdag. És akkor megint ott vagy ahonnan elindultál, leszámítva azt, hogy elherdáltál egy rakás időt és pénzt.

És igazából mi a fenének? Hogy hetente egyszer blazírt arccal szétrakja a lábait? Ahhh ezért megéri, csípje meg a kánya :DDD

Magadnak teszel nagy jót azzal, ha elismered, hogy nem vagy a másik nem ideálja. Ha valaki mégis megszeret, az így legalább magadért fog megszeretni, nem egy eljátszott szerepért. Ha pedig nem szeret meg senki, nos, ez az ő bajuk. Neked mégis mi vesztenivalód van? Semmi.

Jöhet a szokásos lepontozás mint érvpótló :DDD

2015. júl. 31. 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!