Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most miért nem jönnek a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért nem jönnek a lányok?

Figyelt kérdés

Lett állásom és nem igazán legyeskednek körülöttem a lányok.

Szóval most még ki is kell gyúrnom magam vagy micsoda?

2015. júl. 29. 17:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
# 30 Én rólad egy rossz szót nem mondtam. És szerintem a többi itt lévő fórumozó sem feltétlenül téged (vagy titeket) támad. Csak megosztja a saját tapasztalatait. Ahogy te is.
2015. júl. 29. 20:56
 32/41 anonim ***** válasza:
#31: Nem is mondtam, hogy bántottál volna, semmi ilyesmi. Nem feltétlen erről a kérdésről van szó, de 2 kezemen nem tudnám megszámolni hányszor kötöttek bele a saját véleményembe, hogy márpedig neked is a kőbunkó, kigyúrt macsók kellenek..
2015. júl. 29. 20:58
 33/41 anonim ***** válasza:
32%

#30, lehet hogy te nem ilyen vagy, de a döntő nagytöbbség sajnos ilyen. Pont 2 napja írt ki valaki egy (vélhetően) kamu kérdést, ahol piszkosul gazdagnak állította be magát. 1 órán belül 17 privátot kapott lányoktól, ha akarod, belinkelem, lásd a saját szemeddel. Ezek után mi mást írjunk, mint amit tapasztalunk?

Mellesleg ez a "kivétel" is olyan hogy eddig csak az interneten találkoztam vele, mert itt a messziről jött ember azt mondhat, amit akar. Van kismillió olyan kérdés is, ahol a lány panaszkodik, hogy az összes férfi mekkora egy mocsok szemét, és nem talál hozzáillőt. Érdekesmód nekem mindig sikerült türhő, tapló megjegyzések nélkül ("Na mi van drágaságosságom, visszanyalt a fagyi?") írnom, hogy itt speciel akadna normális,becsületes pasas, igaz hogy nem pénzes és sportkocsija sincs, de kvázi megvan benne amit hiányoltok a férfiakból. Rá 5 percre már ott virít, a kérdező kommentje, hogy "bocsika, interneten nem ismerkedek" vagy valami hasonló.

Erre is várnék valamiféle magyarázatot, de sosem kapom meg.

2015. júl. 29. 21:02
 34/41 anonim ***** válasza:
84%
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy te mit próbálsz demonstrálni. Hogy mennyivel magasabb szinten állsz, mint egy feminista, vagy egy 12 éves troll? Azt mondod a "stílus maga az ember". Ilyesmit hogy mersz leírni a te stílusoddal? Csak fröcsögsz össze-vissza, és arra vered a melled, hogy lepontozol valakit egy fórumon. Taps-taps. :D
2015. júl. 29. 21:14
 35/41 A kérdező kommentje:
Ejha,ti aztán nagyot mentek,de ilyen kritikusak a nők is,eddig az volt a baj,hogy nincs munkám.Most már ,hogy nem vagyok "naplopó",akkor már csak simán ronda?
2015. júl. 29. 21:15
 36/41 anonim ***** válasza:
80%
Ha valaki csak a pénze miatt kell a nőknek, az azért van, mert többet nem tud nyújtani.
2015. júl. 29. 21:17
 37/41 anonim ***** válasza:
7%

#34, többféleképpen is.

- Először is, egyetlen kérdésbe se robbanok be úgy, ahogy te meg a holdudvarod (szánalmasozás, trollkodás, személyeskedés) stb. Nyugodtan visszakeresheted az összes válaszom, egy ilyet nem fogsz találni. Vagy felétek ez a civilizált beszélgetés előszobája hogy aki nincs veled, az a világ legszánalmasabb embere? :DDDD madarat tolláról ugye :DDD

- Nem feltételezem automatische a kérdés kiírójáról hogy ironizál, vagy hazudik. A te felfogásod szerint írhat az ember bármit, biztos kamu kérdés. Ha azt írom, "ababababa", te rögtön elkezdesz röfögni nekem hogy "biztos afafafafa te 'ccsög, csak nem vallod be!"

Normális vagy!?

- Ha valamihez nem értek, nem szólok hozzá. Te mennyire értesz a csajozáshoz? Hány csajjal jöttél össze eddig? Na erről van szó. Akkor milyen alapon ugatod le azt, akinek speciel ez mindennapos programja?

- Én tudok érvelni is, nektek a burkolt anyázás, szűznyomimegkereseredettlúzerezés, tahó módon odamondogatás meg a lepontozás megy. Igaz, az kétszer olyan jól, mint nekünk...

- Soha nem mondok ellent önmagamnak. Ti rendszeresen.

- Az álláspontomat alá tudom támasztani tényekkel. Ti nem.

Ha berobbansz ide nagy paripa arccal szánalmasozni, mégis milyen feleletet vársz, nemcsak itt, bárhol? Sehol nem fognak megdicsérni, ezt borítékolhatom neked. Úgyhogy ne oktass ki arról, mi helyes, mi nem.

2015. júl. 29. 23:11
 38/41 anonim ***** válasza:

#30-as vagyok

Na épp ez az, amiről beszéltem, hogyha leírom a saját véleményem/tapasztalatom, amiben speciel semmi sértő nem volt, csak leírtam, hogy milyen is vagyok, rögtön jön a a letámadás vagy éppen a lepontozás.. Most ugyebár az utóbbi. És ez az, amire nincs jobb szó, mint az, hogy: szánalmas. Mélységesen szánalmas.

2015. júl. 29. 23:57
 39/41 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem, egyszer nem támadtalak le. A szánalmasozó, mindenkinélegyenlőbb illetőt támadtam le, de őróla meg a kommentjei alapján leszűrhető hogy csak egy sggdugasz provokátor internethíró.

Amúgy meg, ahogy látom, mások is pontoznak lefelé, mert érvelni ugye luxus (nem mintha a tényekkel szemben lehetne, de az is valami ha megpróbálja). Ha ők csinálják,akkor nem szánalmas? :D szeretem az ilyen rugalmas fogalmakat ám.

2015. júl. 30. 00:08
 40/41 anonim ***** válasza:

Mondtam én egy árva szóval is, hogy letámadtál személy szerint TE? Mert nekem nem rémlik, hogy téged megvádoltalak volna vagy szóltam volna hozzád... Azt írtam, hogy vagy letámadnak vagy lepontoznak!! És azt is írtam, hogy most az utóbbi! Azaz lepontoztak, csak mert ugye leírtam a "szörnyű" véleményem, amiben persze senkit nem sértegettem, nem bántottam... Konkrétan reagáltam valamelyik hozzászóló kommentjére, hogy igen valóban a normális, rendes srácokat részesítem előnyben, nem a gazdag macsókat...

És igenis szánalmas, hogy konkrétan sok troll és olyan kommentelő, aki csak leszól mindenkit és sérteget, fel vannak pontozva..

A normális hozzászólásokat meg nyilván le kell pontozni, mert az olyan marha vicces. Logika, hol vagy?!!

2015. júl. 30. 01:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!