Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most miért nem jönnek a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért nem jönnek a lányok?

Figyelt kérdés

Lett állásom és nem igazán legyeskednek körülöttem a lányok.

Szóval most még ki is kell gyúrnom magam vagy micsoda?

2015. júl. 29. 17:15
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Én fordítva csinálom.Nem én pénzelem a nőket, hanem ők engem.;)
2015. júl. 29. 19:14
 22/41 anonim ***** válasza:
64%
Az nem szanalmas, hogy nap, mint nap csak szidod , lealacsonyitod a nok igen nagy szazalekat minden egyes kerdesnel. Ahh nem... Senkit nem erdekel a szemelyes nyomorod , sertettseged. Miert nem tartod meg magadnak inkabb? Jobban jarna mindenki.
2015. júl. 29. 19:25
 23/41 anonim ***** válasza:
14%
# 23 Szerintem nagyon jó, hogy Ő itt van ezen az oldalon. Elgondolkodtató dolgokat mond. Csak kár, hogy pont azok nem gondolkodnak el rajta, akiknek kéne.
2015. júl. 29. 19:36
 24/41 anonim ***** válasza:
61%

Elgondolkodtato dolgok...hmm, szoval, hogy minden no egy felszines, olcso lotyo akiknek csak a penz a fontos. Igen ez , valoban az.

Az egy ok amiert jo, hogy itt van, hogy tudom milyen embereket erdemes messze elkerulni a valo eletben. Semmi masert.

2015. júl. 29. 19:46
 25/41 anonim ***** válasza:
24%
# 25 Nyilván nem ezekre a hozzászólásaira gondoltam. Ne adj a számba olyat amit nem mondtam. :) Sokszor teljesen kulturált hangnemben (bár kissé kemény módon, ez tény) mutat rá egy adott lányban, illetve lányok csoportjában lévő hibákra.
2015. júl. 29. 19:50
 26/41 anonim ***** válasza:
65%

100%-ig egyetértek a 20-as válaszolóval, jómagam sem fogalmazhattam volna meg jobban.

Fel kéne végre fogni, hogy egyáltalán nem a pénzed/autód/házad/motorod/munkád/stb-d a fő-fő-főszempont egy igazi nőnél, aki valójában csak egy normális párkapcsolatra vágyik, szerelemre, szeretetre, érzésekre. Mert ezt, ha fejre állsz sem fogod tudni pénzzel megoldani. Lehet vannak olyan olcsó nőcskék, akiket pénzzel lenyűgözhetsz, és ideig-óráig magad mellett tarthatsz, de ezek a nők annyit is érnek.. Tovább kéne látni az orrunktól, és nem mindenkiben csak a rosszat látni, és nem állandóan csak általánosítani és nem folyton csak szidni mindenkit.

2015. júl. 29. 19:58
 27/41 anonim ***** válasza:

20-as, 27-es, Pontosan!

Egy igazi nőt nem a pénzed, autód, sem pedig a neki vásárolt drága ékszerek fognak érdekelni. Egy nőt, amolyan igazi nőt, a humoroddal, az egyéniségeddel vehetsz le a lábáról. Amelyik nőnél a pénzeddel éred el ezt, az annyit is ér, de Te is, hogy 'csak' ez kell neked. Elmondjam mi kell nekünk? Az, hogy legyen mellettünk egy társ, aki minden körülmények között támogat. Akit ha egy fárasztó nap után megkérünk, hogy egy picit nyomkodja meg a nyakunkat, megteszi boldogan, mert tudja hogy ezzel nagy örömöt szerez nekünk. Egy társ, akit akár az éjszaka közepén is felkelthetünk, hogy hozzon be nekünk gyógyszert. Valaki, aki még a rossz napjainkon sem hagy magunkra, aki nemcsak a szép és jó pillanatokban van velünk, amikor csillog a hajunk és tiptoppul vagyunk. Folytathatnám a példákat, hisz mindez személyes és egyszerű, hétköznapi tapasztalatom, de azt hiszem ennyi talán elég arra, hogy lássátok, a szerelmet nem lehet pénzben mérni.

2015. júl. 29. 20:34
 28/41 anonim ***** válasza:

# 27 Én szeretnék nektek hinni. És ez most a legőszintébben mondom. De akkor miért van, hogy az összes eddigi barátnőm otthagyott, amikor én pontosan így bántam velük ahogy ti leírtátok azt?

Szerintem azért, mert egy idő után mégis ráunnak erre a fajta viselkedésre, és a kaland kell nekik. Az a rossz döntés amit részegen meghoztak, és megbántak.

Ha ti tényleg erre vágytok, akkor viszont le a kalappal előttetek.

2015. júl. 29. 20:38
 29/41 anonim ***** válasza:
20%

Hát igen, akár jogos vagy jogtalan a kritika, megjelennek a turbófeministákok, és höbölö-böbölö, hogymerészelsz, ésmostazonnal, mertkülönben :D nekik amint látom, meg van engedve a trollkodás és a köpkölődés, Állatfarmosdi van itt, ők a még egyenlőbbek ezekszerint :D cuki kis szabályzat ez, mit ne mondjak. Ennél a kérdésnél is vajon melyik fél kezdett el trollkodni? No comment.

#22, fordítsuk meg a dolgot: a te személyes nyomorod vajon kit érdekel?

Azonkívül meg mondok neked meg a sleppednek egy jót: ha nem tetszenek ezek a kérdések, nem kell olvasnod őket, még kevésbé válaszolni rájuk. Mert konkrétan azt művelitek most is amiért minket ekéztek. Kicsit se csináltok segget a szátokból...

Mellesleg ellentmondasz saját magadnak. Azt állítottad, hogy a nők nagy százaléka ilyen. Ez speciel igaz is. Amelyik nőnek a pénz a fontos, az meg olyan is, ez vitán felül áll. 10 perccel utána meg már hogy minden nőre ezt írom. Innentől fogva valahogy nem tudlak komolyan venni. Remekül demonstráljátok, mi a baja a férfiaknak a nők személyiségével, még sok ilyet, ha kérhetném.

2015. júl. 29. 20:39
 30/41 anonim ***** válasza:

"Ha ti tényleg erre vágytok, akkor viszont le a kalappal előttetek."

Én valóban erre vágyom, hogy valaki őszintén és tiszta szívből szeressen. Nem várom el, hogy mindenféle dolgokkal halmozzon el, sem azt, hogy furikázzon a több milliós kocsijával, sem hogy kacsalábon forgó villája legyen, smem hogy kigyúrt legyen, meg egyéb ilyen dolgok, amikkel sokan dobálóznak a nők felé.

De itt pl ezt mind feleslegesen mondom el, sokan akkor is letámadnak, hogy márpedig te akkor is így meg úgy. Tipikus jobban tudják nálam, hogy én mit akarok.. Pedig nem én vagyok az egyetlen ilyen lány, de mindegy, ide úgy sem ismerkedni járok, épp elég ha a valóságban megismerkedem egy ilyen sráccal, ő úgyis látni fogja, hogy nem milyen vagyok :)

2015. júl. 29. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!