Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért nem jönnek a lányok?
Lett állásom és nem igazán legyeskednek körülöttem a lányok.
Szóval most még ki is kell gyúrnom magam vagy micsoda?
"Annyira szánalmas férfiak vannak ezen az oldalon, el sem hiszem"
Ebben az égvilágon semmi szarkazmus nincs, csak trollkodtál egy jót, persze szigorúan csak az egészséged megóvása érdekében. És akkor ebbe lássunk bele szarkazmust :DD
Sötét vagy mint a metróalagút áramszünetben, töki. Kéne neked egy fekete lyuk oda, hogy világítson...
És természetesen adtam a mínuszt is.
Törpe, ezennel előléptetlek az oldal legnyomorultabb, idiótájává az oldalon.
Gratulálok, további hasonló sikereket kívánok!
Nem, nem az a rész volt a szarkazmus.
Az a véleményem volt, amit a kérdés váltott ki belőlem.
Bár nagyon gyanús, hogy ennyire felzaklatott a dolog. :D
#12, igen-igen, már megszoktam hogy legnehezebb az igazat tűrni, és a párt nemtaláló férfi az nyomorult idióta.
Tudod, ha igazatok volna, egy is elég lenne belőletek hozzá... :DDDDD
Mindenesetre nem csalódtam a sleppben, te is ugyanolyan ostoba rohamdroid troll vagy, mint ő, madarat tolláról effektus, igaz-e? Érdemben cáfolni, érvelni egyikőtök se tud, csak nagy paripa arccal ugatniu, köpkölődni :D vau-vau, haraBd meg!!! Kicsit se szánalmas...
Ment mindkettőtöknek a mínusz.
Ember, te miről beszélsz? :D
Amúgy ügyes vagy, csodálatos módon rácáfoltál a mondandómra. Így kell bebizonyítani, hogy nincsenek szánalmas pasik az oldalon. Jöhet a mínusz. ;)
"Amúgy ügyes vagy, csodálatos módon rácáfoltál a mondandómra. Így kell bebizonyítani, hogy nincsenek szánalmas pasik az oldalon. Jöhet a mínusz"
Az egymondatos alsótagozatos beköszönésed után nemigen dobálóznék azzal, ki a szánalmas, és ki nem az. Még ha kamu is a kérdés, a nem-kamu kérdésekhez is ugyanezeket írogatjátok, a stílus pedig maga az ember, ugye...
Véletlenül nincs egy "zsuzsi-muzsi" nevű másodregisztrációd?
Ment a mínusz, természetesen. Önként kérted, önként adom.
Miért, mit vártál? Hogy goethei magaslatokba emelkedek és cizellált, barokkos körmondatokat alkotok?
És mért ne trollkodhatnék, ha épp ahhoz van kedvem? Elvégre ez egy troll kérdés. (Remélem.)
A te stílusod meg inkább hadd ne minősítsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!