Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos lányok mióta jönnek be a különleges srácoknak?
Nagyon tetszenek a nem hétköznapi srácok, metálosok, rockerek, vagy akik csak simán extrémebben néznek ki.
Én magam átlagos vagyok, arcra inkább kislányos, szőke, és semmi extrém nincs bennem, hétköznapian öltözök.
Ma is bejött egy ilyen jóképű srác a boltba, ahol dolgozom.
Hosszú haj, metálos viselet, a szakálla befonva...és úgy megnézett magának, távozáskor nekem külön kívánt további szép napot, holott nem én szolgáltam ki. Láttam rajta, hogy tetszéssel nézett, és egyenesen a szemembe. Majd mikor kiment még az ablakból láttam, hogy nagyon mosolygott (már nem rám, csak úgy).
És a legtöbben nem szexre hajtanak, hanem kapcsolatra. Éveket jártam egy ismertebb metál zenésszel, sok másik pedig évekig udvarolt. Most is egy extrémebb srác hajt rám, szintén rocker, valamint motorozik már versenyszinten.
Nekem a rockzenéhez sajnos csak annyi közöm van, hogy imádom hallgatni, de ez ugye nincs rám írva.
21N
(a srácok 25 és 35 között vannak)
Néha komolyan elszörnyedek egykét kérdést olvasva, ez is ilyen.
Egy ilyen kérdést kb. egy majomtól, vagy egy 10 évestől várnék nem egy 21 éves felnőtt, dolgozó embertől.
Amióta rájöttünk, hogy a "szuper" csajok csak mutogatni jók.Mennyire irigykednek egy fullos csajra, amikor elmegy mellettük, hú vazze ez milyen jó!
Aztán hazaviszed és rájössz, hogy semmire nem jó.
30 év felett már férfi, nem "srác" :)
Egyébként milyen értelemben különleges srác az akire gondoltál? Mert ha olyan értelemben hogy pénzes, jóképű, akkor az nem is fogja észrevenni az átlagos lányokat (nem számít, mennyire ezt akarják) maximum egy sex erejéig, mert jut nekik minden napra üresfejű bombázó pláza3,14csa.
A metálosok, rockerek nem annyira különlegesek. Én is szeretem a rockot, metált, gothic metált és a military metált is, van jópár saját számom is, mégse vagyok annyira különleges :) szerintem...
Ha azt írod, hogy mittomén, olyan okosak mint Szász Marci, tudnak függőleges falon fölmászni, tudnak repülni vagy lézersugarakat lőni a szemükből, na AZ már sokkal különlegesebb :DDDDD
Mondjuk ezt nem nekem kell eldönteni nyilván hanem a lánynak, én csak találgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!