Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány visszautasítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány visszautasítás után adnád fel?

Figyelt kérdés
Nem ugyan az utasít vissza, hanem mindig más. Számot kérek!

2015. júl. 26. 13:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
50%

Nem adtam fel, csak 3 éve magasról teszek az egészre.

Az összes 30-40 randim ami volt, mindegyik egyoldalú volt. csaj nem volt kíváncsi rám, nem érdekelte amit mondok, végig nyomta a sz@ros telefonját, vagy éppenséggel a nevemet se tudta....

Majd ha találok olyat, aki legalább annyit tesz értem mint én ő érte, akkor visszatérhetünk rá.

Megjegyezném, hogy elmúlt 3 év alatt 1 ilyen csajt se találtam.

2015. júl. 26. 15:27
 32/44 anonim ***** válasza:
23%
"Na látod. Te most elvárod, hogy menjen és beszéljen a robotos dolgairól másnak." - Nem érdekel, kinek, de engem ne etessen, én konkrétan elgondolkodtam rajta, hogy nem barátnő kell neki, hanem pszichológus. Bocs, de a mesterséges intelligencia volt az egyik kedvenc tantárgyam főiskolán. :-) De látom, te nem gondolnád azt, hogy az illető mentálisan beteg, szerinted normális dolog félni az ilyenektől, hogy egyszer majd átveszik a hatalmat, és jön a Terminátor... :-) Nem nevettem ki mindenki előtt, nem szégyenítettem meg, de köszöntem, nem kértem belőle.
2015. júl. 26. 15:31
 33/44 A kérdező kommentje:
#32: Mentálisan betegektől is elvárod, hogy ne adják fel soha? Meg a rusnyáktól is? A második még nagyobb gond szokott lenni. Ha jól nézett volna ki a robotos csávó, simán elnézed neki.
2015. júl. 26. 15:35
 34/44 anonim ***** válasza:
43%
Ha valaki mentális beteg, akkor menjen orvoshoz. Egy jól működő párkapcsolathoz két mentálisan egészséges ember szükséges, akik egymásra tudnak hangolódni.
2015. júl. 26. 15:38
 35/44 anonim ***** válasza:
42%

30-as már mitől volna kétszínű? Az egy szellemi szint, ah valaki így ismerkedik, hogy fél a robotoktól, aki erre válaszolt meg azt mondja: kösz nem.

Akkor volna kétszínű, ha ennek ellenére, hogy ezt gondolja, jópofizna vele.

2015. júl. 26. 15:38
 36/44 anonim ***** válasza:
23%
Nem néztem volna el neki, van pszichés beteg a családban, köszönöm, egy is nagyon próbára teszi a tűréshatárát az egész családunknak, nem kell még egy...
2015. júl. 26. 15:39
 37/44 anonim ***** válasza:
37%

Gábor19, hogy az ördögbe volt ennyi?

csak parid randikra jársz?

Mondjuk, ha ez két év, akkor az két-három hetente egy új próbálkozás? Annyi idő alatt pont semmi nem alakul ki.

2015. júl. 26. 15:43
 38/44 anonim ***** válasza:
19%

#25 Szerintem vegyél vissza! Nem kell itt provokálni! Hála istennek, nekem sem kéne egy ilyen 3,14csa mint te. Mint már említettem, én nem is akarom, hogy kelljek akármelyik nőnek is! Egyedül akarok maradni. Nekem ez így jó, és kész!

#26 Azt inkább ne firtassuk, hogy ki min ment keresztül, bőven tudnék mesélni én is!

2015. júl. 26. 15:59
 39/44 anonim ***** válasza:
38%

"Azt inkább ne firtassuk, hogy ki min ment keresztül, bőven tudnék mesélni én is!" - Akkor tessék felállni és menni tovább, mert az élet nem áll meg. Ne legyél olyan, akire azt mondják, hogy "magyar mentalitás". Nem kell azon versengeni, kinek rosszabb. Tudni kell továbbmenni, akármekkora csapás ér, de ne nyavalyogjon itt senki, mennyire pocsék az élete, siránkozással még senkinek nem lett jobb. "The show must go on..."

Egyébként ha a csalódások miatt adtad fel, hülye vagy, mert hagytad magad befolyásolni, ha azért, mert másra vágysz, és nem ebben akarsz kiteljesedni, az a te döntésed.

Nekem nem tartozol beszámolóval, a te életednek te vagy a kapitánya, csak magadnak tartozol elszámolással, senki másnak.

2015. júl. 26. 16:15
 40/44 anonim ***** válasza:
28%
Bazz+, már megint te vagy a 20 visszautasítós srác? Már kezdem érteni, miért is utasítottak ennyien vissza--
2015. júl. 26. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!