Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány visszautasítás után adnád fel?
Én már feladtam. Jó sok ilyen volt. 50 környékén, de lehet, hogy több!
22/F
Nem az számít szerintem,hogy számszerűen mennyi.Hanem ameddig bírja az adott illető.Én sosem számoltam mennyi visszautasítást kaptam,ameddig bírtam csináltam.
Aztán mikor már nem bírtam abbahagytam. :/
Élőben nem olyan könnyen megyek oda csak úgy bárkihez,de ott is kaptam bőven megalázást,kinevetést,visszautasítást.
Interneten meg már nem is tudom,olyan 7-800 levelet biztosan írtam már körülbelül,egy sem jött össze,de olyan szinten,hogy még csak választ sem kaptam a legtöbbre.Amikor kaptam választ,akkor is megaláztak,kinevettek nagyjából,és le is léptek...
24/F
Csak azt nem értem, hogy a pozitív első hozzászólót miért pontoztátok le?
Mert aki már nem adja fel, az már egyenlő a sz..rral, a ti felfogásotok szerint?
Ha feladod akkor magányos leszel és te leszel a LÚZER!!!!
A negatív pesszimista könnyelmű és gyáva feladási hozzáállásotok helyet, inkább tanuljatok KÜZDÉST!! Feltéve, ha boldogok akartok lenni!
Feladni a legegyszerűbb, mikor pofára estél, de felkelni és küzdeni..áá sokaknak ez kész kínszenvedés és probléma! De hát így, gyáván és feladva is lehet élni, mindenki maga dönti el, hogy KÜZD, VAGY FESZÍT!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!