Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány visszautasítás után adnád fel?
Ha az itteni férfiak felfogásából indulunk ki, és számtalan visszautasítás ért már engem, akkor addig küzdenék, míg gazdag lennék...
Ellenben, ha csúnya nőnek születsz, már akaszthatod is fel magad, mert a csúnya nők senkinek nem hiányoznak. Igazából irigylem a férfiakat, mert nekik több alternatívájuk van, nem értem, hogy miért sírnak ezen a pénz dolgon, mikor ők ebből csak jól jöhetnek ki, ha csúnyák, de felépítenek egy sikeres vállalkozást.
0, de voltam olyan hülye és egyszer próbálkoztam.
26F
Az önbizalom hiányodon tudsz változtatni, tudod magadat fejleszteni, FELTÉVE, HA AKAROD!
De te csak sírni tudsz, mint egy kisbaba, és ez vonatkozik az összes itt jelenlévőkre is akik azt mondták, hogy már feladták! A férfi társadalom szégyenei vagytok! És még a férfiakra mondják, hogy ők az erősebbik nem...hahaha... nagyon vicces... ti is ugyanolyan gyengék vagytok.. egyesek még szánalmasak is a viselkedésükkel!!!
Nő létemre ilyen gyenge alakokkal nem is kezdenék, soha! A kapcsolatban csak magamra tudnék felnézni a másikra nem!
Gyengék vagytok, akik feladjátok, és szánalmasak is! Ezzel a viselkedéssel SOHA EGYETLEN NŐNEK SE FOGTOK KELLENI!
off: "ha a férfiak lennének az erősebbik nem, Isten rájuk bízta volna a szülést"
on: Nő létemre kitartóbb vagyok, mint az itt siránkozó férfiak, ez azért nektek ciki... Én is kaptam elutasításokat, nem is keveset, a saját családom rombolta az önbizalmamat, ahova születtem, voltam nagyon a padlón és sokszor löktek félre, sokan már belerokkantatok volna a családom terhébe, én mégis mindig talpra álltam, töketlenek...
Végtelenszer is elutasíthatnak, akkor sem adnám fel, semmilyen téren... Aki feladja, gyenge, nálam az ilyen nem rúghat labdába...
"Egyébként volt egy, aki azzal próbált bevágódni, hogy azt ecsetelgette, hogy fél a robotoktól... Te mit reagálnál egy ilyenre ott helyben?"
Na látod. Te most elvárod, hogy menjen és beszéljen a robotos dolgairól másnak. Szerinted ők mit reagálnának a helyedben? Ugyanazt. És még biztatod is rá. Kétszínű nő vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!