Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány visszautasítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány visszautasítás után adnád fel?

Figyelt kérdés
Nem ugyan az utasít vissza, hanem mindig más. Számot kérek!

2015. júl. 26. 13:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
68%
Úgy van pontozzatok le, csak mert válaszoltam a kérdésre. Pathetic... Felkelni és küzdeni? Oh már megvolt! El sem hiszitek mennyire nehéz egy magamfajta önbizalom hiányos srácnak feldolgozni pofon után a következő pofont, és talpra állni egyedül! Befejeztem a nőkkel és kész, roh**t szemét mind! Nekem ne mondja senki, hogy van kivétel mert nincs! Volt olyan lány aki mondta nem az anyagi helyzet alapján ítél, nem fekszik össze akárkivel aztán a végén lerázott és össze vissza dug**t főként tehetős fiúkkal akiknek van kocsijuk meg mit tudom én. Igen én döntöm el, hogy inkább egyedül maradok. Nem érzem gyávaságnak amiért hoztam egy döntést. Megkímélem magamat egy újabb kudarctól. Már megszoktam az egyedüllétet és elvagyok. Nem is tervezem másként a további életemet.
2015. júl. 26. 14:07
 22/44 anonim ***** válasza:
31%

Ha az itteni férfiak felfogásából indulunk ki, és számtalan visszautasítás ért már engem, akkor addig küzdenék, míg gazdag lennék...

Ellenben, ha csúnya nőnek születsz, már akaszthatod is fel magad, mert a csúnya nők senkinek nem hiányoznak. Igazából irigylem a férfiakat, mert nekik több alternatívájuk van, nem értem, hogy miért sírnak ezen a pénz dolgon, mikor ők ebből csak jól jöhetnek ki, ha csúnyák, de felépítenek egy sikeres vállalkozást.

2015. júl. 26. 14:22
 23/44 anonim ***** válasza:
76%

0, de voltam olyan hülye és egyszer próbálkoztam.

26F

2015. júl. 26. 14:36
 24/44 anonim ***** válasza:
28%
Ja azt hozzáteszem, hogy egyszerű átlagos lányoknál próbálkoztam, nem pedig fullos cicababáknál! Példa erre a következő: Nemrég kiírt egy kérdést egy lány, hogy kellhet-e úgy a pasiknak, hogy valami bőrbetegsége van és csúnya az arca (talán acne a neve ennek betegségnek, vagy nem tudom pontosan de valami ilyesmi volt azt hiszem). Írták, hogy nem egyáltalán nem zavaró ő pedig válaszolt, hogy aki úgy gondolja írjon neki. Nos én írtam is, hogy nem zavar engem sem, ismerkedne e. Azóta is jön a válasz. Szóval nevetséges na. Lehet az volt a baj, hogy én 22 vagyok ő pedig 23 volt. Igen, tragédia. Egyszerűen már nem tudok mire gondolni, hogy mit hol ronthatok el. Mondjuk már nem is akarom, mert befejeztem! :D
2015. júl. 26. 14:37
 25/44 anonim ***** válasza:
31%

Az önbizalom hiányodon tudsz változtatni, tudod magadat fejleszteni, FELTÉVE, HA AKAROD!

De te csak sírni tudsz, mint egy kisbaba, és ez vonatkozik az összes itt jelenlévőkre is akik azt mondták, hogy már feladták! A férfi társadalom szégyenei vagytok! És még a férfiakra mondják, hogy ők az erősebbik nem...hahaha... nagyon vicces... ti is ugyanolyan gyengék vagytok.. egyesek még szánalmasak is a viselkedésükkel!!!

Nő létemre ilyen gyenge alakokkal nem is kezdenék, soha! A kapcsolatban csak magamra tudnék felnézni a másikra nem!

Gyengék vagytok, akik feladjátok, és szánalmasak is! Ezzel a viselkedéssel SOHA EGYETLEN NŐNEK SE FOGTOK KELLENI!

2015. júl. 26. 14:41
 26/44 anonim ***** válasza:
45%

off: "ha a férfiak lennének az erősebbik nem, Isten rájuk bízta volna a szülést"

on: Nő létemre kitartóbb vagyok, mint az itt siránkozó férfiak, ez azért nektek ciki... Én is kaptam elutasításokat, nem is keveset, a saját családom rombolta az önbizalmamat, ahova születtem, voltam nagyon a padlón és sokszor löktek félre, sokan már belerokkantatok volna a családom terhébe, én mégis mindig talpra álltam, töketlenek...

Végtelenszer is elutasíthatnak, akkor sem adnám fel, semmilyen téren... Aki feladja, gyenge, nálam az ilyen nem rúghat labdába...

2015. júl. 26. 14:52
 27/44 anonim ***** válasza:
Kb 30-40 körül adtam fel.
2015. júl. 26. 15:03
 28/44 A kérdező kommentje:
#25-26: Akik feladták akkor sem kellettek nektek amikor még nem adták fel. Most bezzeg osztjátok itt az észt.
2015. júl. 26. 15:03
 29/44 anonim ***** válasza:
33%
# 28/28 Időpont ma 15:03 - Csak annak adok esélyt, akivel egy hullámhosszon vagyunk, mindenkivel nem működök, és te sem működsz mindenkivel. Lehet, hogy te engem utasítanál vissza, ha az utcán látnál, most épp van két gyulladásból visszamaradt ronda sebem az arcomon. Egyébként volt egy, aki azzal próbált bevágódni, hogy azt ecsetelgette, hogy fél a robotoktól... Te mit reagálnál egy ilyenre ott helyben?
2015. júl. 26. 15:08
 30/44 A kérdező kommentje:

"Egyébként volt egy, aki azzal próbált bevágódni, hogy azt ecsetelgette, hogy fél a robotoktól... Te mit reagálnál egy ilyenre ott helyben?"

Na látod. Te most elvárod, hogy menjen és beszéljen a robotos dolgairól másnak. Szerinted ők mit reagálnának a helyedben? Ugyanazt. És még biztatod is rá. Kétszínű nő vagy te.

2015. júl. 26. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!