Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyi visszautasítás után mondott igent egy hölgy?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 17:33
1/11 A kérdező kommentje:
Őszintén.
2015. júl. 25. 17:35
2/11 anonim válasza:
Minek próbálkozni, ha valaki visszautasít? Oké, hogy nőből van, de én általában feltételezem az emberekről, hogy el tudják dönteni, mit akarnak.
Magyarul: 0
23/F
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon sok. Utána eljutottunk egy randiig aztán amikor kiderült, hogy nem vagyok oda teljesen a hülye kutyákért akkor vége volt a dolognak. De senki kedvéért nem fogok hazudozni szóval ez van. Volt azóta is pár randim, de annál tovább sose jutottam. Egyszerűen túl ocsmány vagyok, de legalább nem adom fel, bár ez a kutyát nem érdekli.
4/11 anonim válasza:
mármint sok nőből 1 vagy 1 nő sok nem után?
5/11 A kérdező kommentje:
Sok nőből.
2015. júl. 25. 17:38
6/11 anonim válasza:
10-ből 9 nőnek tetszem.A visszautasítás már más tészta, több oka is lehet.
7/11 anonim válasza:
Eddig még senki se volt hajlandó eljönni velem randizni. Számszerűen nem tudom, már nem számolom. Igazából már kezdek belenyugodni, csak azt nem értem, hogy ha egy randi esélyt se adnak, akkor miből gondolják, hogy rossz ember vagyok.
8/11 anonim válasza:
40e ferfi vagyok. egyedulallo fuggetlen. sajnos elev regota vagyok egyedul,es probalok tarsat talalni. teny hogy nem vagyok meno penzes szepfiu. de onallo exisztenciaval rendelkezem. es rengeteg visszautasitast kapok holgyektol! pedig nem szexet akarok csak,es kulturalran ismerkedem. de sok visszautasitasok miatt mar egyre kevesebb az inbizalmam. mert hogyan bizonyitsam be hogy normalis ferfi vagyok ha eselyt sem kapok ra? es mar belefaradtam abba hogy politizni kell hogy egyaltalan szoba alljanak az emberrel.
9/11 A kérdező kommentje:
Mit jelent, hogy politizni? Nem értem.
2015. júl. 26. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!