Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyi nő hiszi még, hogy érte a férfiak megküzdenek a hét fejű sárkánnyal?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az olyanokra, akik arra panaszkodnak, hogy visszautasítottak egy férfit és ő ezt tudomásul vette. Keresett mást.2015. júl. 16. 18:09
1/29 anonim válasza:
"Gondolok itt az olyanokra, akik arra panaszkodnak, hogy visszautasítottak egy férfit és ő ezt tudomásul vette."
Nem kell hülye emberekkel törődni, ennyi az egész.
Aki erre panaszkodik, annak baj van az agyával.
2/29 anonim válasza:
Ha egy olyan pasi küzd értem, akit már visszautasítottam, az azt jelenti, hogy nem értette meg a szép szót és inkább idegesítő. De azzal, akivel kölcsönös a szimpátia és mindketten odafigyelünk egymás elcsábítására az nagyon jó.
3/29 anonim válasza:
ezt én se értem mondják a nők szeretem ha küzdnek értem na de meddig? nem fogok hónapokat küzdeni senkiért keresek más de ilyenkor persze a pasi a szemétláda .... no logic
4/29 anonim válasza:
Elég ostba vagy kérdező, ha ezen kattogsz. Nem minden nő van így ezzel.
5/29 anonim válasza:
#3 nem te szoktad hangoztatni, hogy a nők panaszkodnak, hogy egy randi után lefekszenek a férfivel, és utána nem keresi őket? Most meg azt mondod, hogy hosszú időn keresztül kelletik magukat. Kissé ellentmondásos vagy.
6/29 anonim válasza:
"egy randi után lefekszenek a férfivel, és utána nem keresi őket"
Minek keresné? Nincs több közös témájuk.
7/29 anonim válasza:
Sok nő van, akivel elszaladt a nyihaha, és azt hiszi, a férfiak bármit megtesznek nekik. Ennek sajnos van valós alapja, mikor egy csajra tízen is nyomulnak. Gondolom ez az oka hogy egyre magasabbra teszik a lécet, aztán ha nem jön a Mr. Tökéletes, meg vannak sértve...
8/29 anonim válasza:
A nők kurvulnak mindig, mert váltogatják az ágyban az alfákat, az alfahímek minden nap mást nőt dugnak, most meg minden nő csak szívatja maga körül a pasikat, igazából nem hajlandó szexelni, csak azért csinálja, hogy legyezze az egócskáját. Lassan el kéne döntenetek, mert tele vagytok ellentmondásokkal.
9/29 anonim válasza:
a vezérhím ágyába 2 perc alatt bele másztok 1 átlag srác meg küzdjön értetek ! no logika :D
10/29 anonim válasza:
Vezérhím ágyába egyből bemászunk, átlagsrácnak meg meg kell küzdeni no logika? Megnézném, hogy te hány másodperc alatt ugratnál be egy 10/10-es nő lepedője közé, vagy beszéljünk inkább tizedmásodpercről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!