Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan ennyi nő hiszi még,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ennyi nő hiszi még, hogy érte a férfiak megküzdenek a hét fejű sárkánnyal?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az olyanokra, akik arra panaszkodnak, hogy visszautasítottak egy férfit és ő ezt tudomásul vette. Keresett mást.

2015. júl. 16. 18:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
45%
Miért is? Nem ez az igazság? Egy jó nőt bármikor megfektetnél.
2015. júl. 16. 18:38
 12/29 anonim ***** válasza:
7%
kösz hogy törölték a kommentem bezzeg 1 troll gyerek itt lehet minden nap!
2015. júl. 16. 18:42
 13/29 anonim ***** válasza:
48%

nincs olyan hogy küzdés!egy nőért nincs,ha bejössz neki nem kell,mert minek?? úgyis nyert ügy.

ha meg nem akkor miről beszélünk? aki küzd az eléri hogy emberszámba vegyék..na ez aztán "nagy" dolog grat :D

esetleg azt tudom elképzelni én eseteben hogy bizonyítom a szándékaim komolyak,de ezt nem nevezném küzdésnek.Ez inkább érett felnőtt üzemmódba kapcsolok,bár nagyot nem kell lökni a váltón :/ épp csak pöccintek.

na de álljunk már meg,sok nő fényes ékkőnek hiszi magát hogy küzdeni kell érte,ezzel az erővel,én vagyok a legfényesebb csillag a világegyetemben :D....simán neki kéne értem ha ezt vesszük alapul

de már nem gyerekek vagyunk így senkinek nem kell,a másikért

vagy tetszik vagy nem

Aki számít annak számítok ˇˇ

egyébként a legfontosabb a külső,ha az megvan,a kedvességet,megnyerőséget kisujból kiteszi bárki.

főleg én.

2015. júl. 16. 18:50
 14/29 anonim ***** válasza:
41%

Azt hiszem én ihlettem meg a kedves kérdezőt, én tettem fel az alázós kérdést.

Szóval az a gond, hogy azt veszitek visszautasításnak, ha nemet mondd az ember egy randira, de nem az illetőre mondunk adott esetben nemet. Az a különbség, hogy a vonzalom megvan, csak időre van szükség és azért furcsa, hogy pikk pakk átnyargaltok, mert ha lenne érzelem, gondolom nem tennétek ezt... ez csupán a kérdés...

2015. júl. 16. 18:58
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
Én nő vagyok, és ha tetszene egy srác nagyon még jégesőben, égszakadáskor, földinduláskor sem mondanék nemet egy fiúnak a randira. Ha szingli vagyok és nincs valami ezt felülíró esemény persze, de akkor elhalasztanám egy nappal.
2015. júl. 16. 19:01
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

14: Oké, de akkor mondjátok meg, hogy X idő múlva gyere vissza, és akkor lehet valami.

De ne csak simán azt mondjátok, hogy "nem", mert mi, férfiak, nem vagyunk gondolatolvasó lények, így nem tudhatjuk, hogy ránk, vagy a helyzetre mondtok nemet.

2015. júl. 16. 19:03
 17/29 anonim ***** válasza:
19%

Aki szerelmet szeretne az hiszi, és ha te lennél szerelemes akkor küzdenél, enyi.

Szerintem annak furcsa ez a kérdés,aki nem szerelem alapján választ magának párt, hanem jönnek mennek a nők az életében. Amikor vki igazán megfog majd akkor megérted!

2015. júl. 16. 19:03
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

17: Az őskorban vagyunk, hogy "küzdeni" kell egy nőért? Nem egyszerűbb lenne csak simán ismerkedni?

Amúgy lehet, hogy nemet mondasz valakinek, ő meg nem akar zaklatni, ezért lelép, közben pedig szerelmes beléd. Nem egyszerűbb lenne őszintén kimondani, hogy mit akarsz. Ha időre van szükséged, akkor azt mondd, ne csak azt, hogy "nem"!

2015. júl. 16. 19:06
 19/29 anonim ***** válasza:
75%
18:38, a megfektetés és a kapcsolat messze nem ugyanaz. Ha a 10/10-es nő egy anyagias, hazug nő, akkor 1 patront érne meg, ez van. Tudod, megvan a hivatalos szakszó az ilyenfajta nőkre.
2015. júl. 16. 19:07
 20/29 anonim ***** válasza:
40%
Megvan a megoldás, minden 18 év feletti gyk-ás férfi és nő vegyen részt egy közös orgián! Már alig várom, annyi cickó lesz a láthatáron, hogy azt se fogom tudni, melyiket kényeztessem. :D
2015. júl. 16. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!