Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan ennyi nő hiszi még,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ennyi nő hiszi még, hogy érte a férfiak megküzdenek a hét fejű sárkánnyal?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az olyanokra, akik arra panaszkodnak, hogy visszautasítottak egy férfit és ő ezt tudomásul vette. Keresett mást.

2015. júl. 16. 18:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

hát nem...de én pl vad idegen férfiak túlzásba vitt nyomulását nem bírom. Volt egy pasi aki mikor nem ismertük egymást futott utánam, nem kellett. Pedig iszonyat jó pasas, megismertem megszerettem már kéne a természete miatt a személységét, már nem akar, vagyis sztem igen de a kisujját nem mozdítja értem, persze jó pasi sok szép nő van és ő csak várja hogy a nők körberajongják, én tudnám szeretni, ez már kevés neki.

25/N

2015. júl. 16. 20:52
 22/29 anonim ***** válasza:

Biztosan hihetetlennek tűnik,de én nem szoktam ilyen kisded játékokat játszani.Ha valaki nem kell és elhajtom,annak oka van,és utána már nem fogok tőle elvárni az égvilágon semmit.Meg is mondom neki nyíltan,hogy nem jön be.Emiatt sokan nyersnek tartanak,de nem érdekel,őszinte embernek tartom magam.Ha pedig kell valaki,akkor úgyis minden jön magától.Normál esetben nem küzd senki senkiért csak úgy jön a vonzalom meg a többi.

Az alfahímekről csak annyit,hogy ők sem méltók arra,hogy bárki komolyan vegye őket.Én egyszer tettem meg,próbáltam jó lenni és megfelelni,hát kár volt.Az ő szintjük a r...bancok szintje.Ilyenekre nem is bírok már potenciális partnerként nézni.

Akire nekem szükségem van,az egy olyan ember,akivel az első perctől érezzük,hogy kellünk egymásnak.Ennél többre nincs is szükség.

2015. júl. 18. 20:14
 23/29 anonim ***** válasza:
Ne feledjük a lènyeget! A gyk-en regusztrált fèrfiak ès nők 99,9% önbizalomhiányos,depis,(vagy) ocsmány ès dagi
2015. júl. 18. 20:17
 24/29 anonim ***** válasza:

Ergo ide mentálisan ès testileg egèszsèges ember nem regizik.

32F

2015. júl. 18. 20:19
 25/29 anonim ***** válasza:
2015. júl. 18. 20:31
 26/29 anonim ***** válasza:
Van egy férfi, lassan egy éve küzd azon, hogy a bugyimba beszélje magát. De napi szinten. És nem érti, hogy a NEM nálam NEM-et jelent. Én sose kéretem magam, akit elutasítok, azt azért teszem, mert nem érdekel mint férfi. Aztán persze megsértődnek, és én leszek a k**va. :D Ki érti ezt...?
2015. júl. 18. 21:12
 27/29 anonim ***** válasza:
Èn èrtem...mert biztosan ringyó vagy!:)))
2015. júl. 18. 21:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Igen, a nő, aki nem fekszik össze fűvel-fával, az ringyó. Okos vagy, nesze, cukor.
2015. júl. 18. 21:24
 29/29 anonim ***** válasza:

A nő ugye akkor érzi magát vonzónak, értékesnek, ha vonzódnak hozzá, az meg külön fényezi az egójukat, ha pitiznek nekik. Ha nem kapja meg ezt a figyelmet, mert a pasas talál helyette mást (vagy csak simán belátja, hogy nem érnek annyit a nők, amennyit kínlódni kell velük), akkor taktikát vált, és aktivizálva magát hisztizik, cirkuszol.

Óvodás trükk, ennek ellenére sajnos még mindig van sok férfi aki megeszi.

Nem érdemes egyikükért se küzdeni semennyit se. Sohanapján se térül meg a dolog. Hagyni kell őket a 3,14csába, ücsörögjenek csak a toronyban, és várják a nemlétező hercegüket százesztendős vén banya korukig, ha ez nekik jó. A saját hülyeségüktől úgyse tudod őket megmenteni.

2018. aug. 22. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!