Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány 49 éves férfi elítélnének minket?
Figyelt kérdés
Csak komoly válaszokat!2015. júl. 10. 18:41
41/46 anonim válasza:
39 es, nem allitottam hnem kerdeztem a 75% ost' hogy o e az ominozus. Mert hasonlo blod, es provokativ dumat nyomott, mint amott.
Es nem, nem gondolTAM AKKOR , h 'attol' igazam lesz. Azt gondolam megszabitalak attol a kenyszerkepzettol, amiben a 75% os is szenved.
De ugy fest ebben a kerdesben egyetertunk.
42/46 anonim válasza:
"Azt a parancsot kaptam, hogy látogassak el egyvidéki táborba, ahol az ilyen párokkal, ahol ekkora a korkülönbség a férfi javára, hogy bánnak el. Megérkeztem a táborba, megkerestem az ottani táborparancsnokot, majd átnyújtottam neki egy papírt, amiből kiderül, hogy miért tettem látogatást. A parancsnok gyorsan elolvasta, majd az arcán gúnyos mosollyal kijelentette: Micsoda véletlen, ma 5000 ilyen pár kapja meg a magáét" :) Ehhez mit szóltok? Ugye milyen kár,hogy ez csak fantázia? :D
43/46 omba válasza:
Úgy megy ez, hogy akinek békés boldog kapcsolata, élete van, az nemigen foglalkozik azzal, hogy másnak mije van.
Akinek meg nincs, az fröcsög, irigykedik.
44/46 anonim válasza:
43 ja ez biztos igy van. Tulajdonképpen csak a boldogtalan embereknek van véleménye nem?
45/46 anonim válasza:
A vélemény, - olyan, mint a segglyuk - van az mindenkinek, csak senkit nem érdekel a másiké.
(Ha téged mégis, akkor este az Andrássy!!!!)
Én nem ezt írtam, amúgy, hanem, hogy azok irigykednek, akinek nincs normális élete, kapcsolata.
46/46 anonim válasza:
Mindketten beteg emberek vagytok. Neked apakomplexusod van (gondolom a gyerekkorodra vezethető vissza), a férfi meg kapuzárási pánikban szenved, aki nem tud szót érteni a vele egykorú nőkkel és így inkább a jóval fiatalabb, naív kislányoknál próbálkozik. Az apád lehetne, az ég szerelmére!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!