Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Testépítők, nagyon kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testépítők, nagyon kigyúrt srácok/férfiak! Ti a hozzátok hasonló kigyúrt csajokra/nőkre buktok, vagy milyenekre?

Figyelt kérdés

Az igazság az, hogy járok egy ideje konditerembe, ahol vannak eléggé gyönyörűen kidolgozott testű srácok, némelyik nagyon intelligens is. Mióta látom őket nap mint nap, megváltozott az ízlésem, és jobban tetszenek ők, mint a vékonyak, akik nem sportolnak.

Én még csak formásodtam, a fogyás nehezebben megy egyéb okok miatt, viszont nem egy edzőtárs mondta, hogy tisztelnek mert kitartó vagyok.

Szóval kedves testépítők, nektek milyen lányok jönnek be?

2015. jún. 22. 21:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
18%
Olyan, mint bárki másnak.
2015. jún. 22. 21:54
 2/25 anonim ***** válasza:
Ne legyen izmos, akár átlagos is lehet, de ezért ha vékony, sportos az még jobb.
2015. jún. 22. 21:58
 3/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Abban nincs valami ráció, hogy aki nagyon sokat foglalkozik a testével, edzés, diéta stb, az csak hasonlóval kokettál? A kitartóság miatt
2015. jún. 22. 21:59
 4/25 anonim ***** válasza:
25%

Nem hallottál még a fizikusok új törvényéről, amit már a newtoni törvényekkel egy lapon emlegetnek? Alapjában megrengeti univerzumunkat és az eddigi képet amit róla alkottunk. Minden férfi csak a csúnya lányoknál kezdeményez és a telibeszart búvvárruha deformációra okoz vérbőséget a hímtagjugban. Bezonyám! Igazi innováció.

10/csúnya lány

2015. jún. 22. 22:00
 5/25 A kérdező kommentje:

Normál alakom van, formás vagyok csak sajnos a pocakom nagyobb a kelleténél, mivel PCOS-om van.

Próbáltak már felszedni a teremben, csak bunkó volt a srác :S

2015. jún. 22. 22:03
 6/25 A kérdező kommentje:

10 éves vagy?:D

Most nem arra akartam kilyukadni, hogy a szépek jönnek be nekik, hanem hogy milyen alkatú? Fontos, hogy sportos legyen? Konkrét válaszokat várok.

2015. jún. 22. 22:05
 7/25 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint az izmos, sportos lányok. Mindenesetre, ha kapcsolatról van szó, akkor csak a test nem elég (viszont ha komolyan edz, akkor az tükröz már egyfajta mentalitást, ami nekem tetszik).

Nem tudom mennyire specifikus választ vársz, de ha már úgy döntöttem válaszolok, akkor leírom ezt is;

Az izmos fenék nyilván minden férfinak tetszik, viszont szerintem iszonyatosan vonzó egy izmos, kidolgozott női hát. Sőt, a nőiesen izmos karok is tetszenek. A kockás hashoz egyáltalán nem ragaszkodom, olyan alacsony testzsíron már melle sem lenne egy átlag nőnek, és azért az sem utolsó szempont, sőt. :D

Egyébként miért nem megy a fogyás?

2015. jún. 22. 22:05
 8/25 anonim ***** válasza:

Most olvastam, hogy PCOS.

Tulajdonképpen akkor azt a kajával és az edzéssel kb. 60-80%-ban meg tudod oldani, a maradékot pedig elintézi a gyógyszer, már ha szedsz rá.

2015. jún. 22. 22:06
 9/25 anonim ***** válasza:
#6 /facepalm.
2015. jún. 22. 22:07
 10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm #7,8! Ilyesmi válaszokat várok. Egyébként felső testre hízom inkább, mellem is nagy ebből kifolyólag, de hasról borzasztó nehéz nekem leadni. Nyilván évek múltán jobban fogok kinézni, csak az érdekel van-e esélyem testépítő srácoknál, vagy maradjak a "szintemnél"
2015. jún. 22. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!