Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Testépítők, nagyon kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testépítők, nagyon kigyúrt srácok/férfiak! Ti a hozzátok hasonló kigyúrt csajokra/nőkre buktok, vagy milyenekre?

Figyelt kérdés

Az igazság az, hogy járok egy ideje konditerembe, ahol vannak eléggé gyönyörűen kidolgozott testű srácok, némelyik nagyon intelligens is. Mióta látom őket nap mint nap, megváltozott az ízlésem, és jobban tetszenek ők, mint a vékonyak, akik nem sportolnak.

Én még csak formásodtam, a fogyás nehezebben megy egyéb okok miatt, viszont nem egy edzőtárs mondta, hogy tisztelnek mert kitartó vagyok.

Szóval kedves testépítők, nektek milyen lányok jönnek be?

2015. jún. 22. 21:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a testepito sracok jonnek be, akkor ne "maradj a szintednel", ne legyel olyan emberrel egyutt, aki nem jon be.

En no vagyok, de szinten jarok joideje, hat kicsit mar izmosabb vagyok a fitnessmodell kategorianal. A baratomnak tetszenek az izmos nok, de voltak olyan baratnoi is, akik egyaltalan nem edzettek, megis szerette oket:)

Szerintem ez mindenkinel mas. Ha megnezed pl a Toth Dani feleseget, mondjuk o nemreg szult, de soha nem volt szerintem nala prioritas a testepites.

Szoval azt gondolom, a szemelyiseg+arc fontosabb. Illetve szerintem az plusz, hogy ugyanaz a hobbitok, hiszen te is edzel, dietazol, szoval ezt egyutt tudjatok csinalni, tudjatok egymast segiteni. Ez nagyon jo erzes tud lenni:) mi rendszeresen rangatjuk ki egymast a kajaldak mellol, mikor valakire rajon a zabalhatnek:D

Szoval nem az a kis pocak szamit, hanem hogy igyekszel, mellette lehet veled beszelni stb. En azt gondolom ez sokkal jobb, mintha egy vekony lannyal lenne valaki, aki amugy nem edz, ezert unja a kondi temat.

Sok sikert!

2015. jún. 22. 22:52
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! Megnyugtató, hogy a női oldal is támogat.:)
2015. jún. 22. 23:10
 13/25 anonim ***** válasza:
45%
Normálisra.
2015. jún. 23. 00:22
 14/25 A kérdező kommentje:
Mit takar a normális?
2015. jún. 23. 01:19
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

legtöbb férfinek az jön be, ha

1. kedves, aranyos vagy

2. könnyen lehet veled dumálni, nem vagy bunkó

3. jól főzöl

4. szereted a szexet

hogy van egy kis pocid, senkit nem fog érdekelni a fentiek fényében, különösen, ha egyébként nagy a melled.

A srácokat sokkal jobban érdekli egy szép, telt cickó, mintha nem teljesen lapos a hasad. Még a testépítő srácokat sem. Flörtölj velük nyugodtan, hidd el, hogy be fog jönni!

2015. jún. 24. 18:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, viszont az edzőm egy elég kigyúrt pasi, és az ő barátnője teljesen átlagos alkatú.
2015. jún. 30. 21:39
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem jonnek be a kigyurt sracok, en inkabb a mackosabbakat szeretem. Nem is a testuk miatt leginkabb, hanem kicsit fanatikussa valnak es annyira rakattannak az edzesre es hogy mennyire haladnak ezzel, hogy szinte mas temajuk sincs es sokszor mas hobbijuk sincs. Engem meg kizarolag nem erdekel allandoan az edzes, etkezes, meg mindenfele testepito porok stb. tema.
2015. júl. 2. 06:28
 18/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem hozzád szólt a kérdés, és nem is ez volt :D de azért köszi. A te álláspontodat is megértem, de azért nem lehet minden testépítőt egy kalap alá venni.
2015. júl. 2. 12:19
 19/25 anonim ***** válasza:
37%

Kedves #17-es, hadd másoljam be ide neked egy korábbi, hasonló témában adott válaszomat:

" "Nem szeretem a feltűnést", "túl izmos vagy" - mondta egyetlen igazi nő sem, soha.

Aki mégis, az csak egy önbizalomhiányos kis idiótä, hisztis-féltékeny ribänc. Feltűnés? Kedves idiótä, attól félsz hogy a pasid jobban néz ki NÁLAD! Attól félsz, hogy nem tudod megtartani, mert magadat egy szärnak tartod ( ---> mert te nem úgy nézel ki, mert te nem edzel, mert te szärsz bele a kinézetedbe, úgyis csak a belső számít... LOL!), őt pedig boldogan vinné még másik 3-4 nő.

Inkább megalkusztok egy kisfiús idiótäval ( [link] ), vagy valami sörhasú, igénytelen, lusta szärral, mert az legalább veletek marad akkor is, ha egy rakás szar a kinézetetek és napi 8 órában hisztiztek és kiállhatatlan köc$ögök vagytok. Az ilyen férfi olyan, mint egy kibäszott kutya (a kutya, meg az említett gyökér is megelégszik azzal, ha kaját raksz elé és hagyod, hogy néha napján megdugja a lábad :) ).

Persze ez a ti dolgotok. Ami undorító, az az, hogy "te se legyél már izmos, ne nézzél már jól ki, főleg nem nálam jobban, mert én vagyok a nő, de én szarok bele, szóval te se foglalkozzál a testeddel". És nem ezt mondják a nők, hanem jönnek ezzel a "túl izmos" meg "nem szeretem a feltűnést" dumával. Undorító! "

Ajánlott "irodalom":

https://www.youtube.com/watch?v=iQlIPOTbuH8

https://www.youtube.com/watch?v=BGVOnEsZnw4

2015. júl. 2. 13:24
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, kicsit nyers vagy :D
2015. júl. 3. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!