Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már egy hasonló kérdés a motorokkal kapcsolatban. Az jutott eszembe, hogy Pannóniával be lehetne csajozni szerintetek? :D
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 21:26
1/5 Gőgö$_Gúnár válasza:
Szerintem a mai csajok nem sokba nézik a veterán gépeket :S egy ETZ-Vel többre mennél. Nekem van egy fąsza kis lemezvillás Komárom szép gyári állapotban , de még csak lefikázták idáig hogy mi ez.. :(
2/5 anonim válasza:
17 éves korban esetleg. 20 éven felül Menőbb gépet kell viritanod.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 válaszoló: Azért egy Panóniát ne hasonlítsunk már össze egy Komárral...
2# válaszoló: Szerintem elég menő manapság is egy utolsó csavarog felújított darab.
2015. jún. 17. 21:53
4/5 anonim válasza:
szerintem is, de sem te, sem én nem vagyunk nők . Nem a műszaki relikviákra izgulnak :)
5/5 Gőgö$_Gúnár válasza:
Tudom , de akkoris szép az ha felvan fajinul javítva, bár azt inkább a nagypapák csodálják meg :D
Viszont a TS Jawa-nak volt sikere..
Erre szerettek mögém a csajok felülni. Bánom azota is hogy eladtam :D
Ilyenem volt csak sötétkék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!