Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon fogok találni valamikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon fogok találni valamikor egy hozzám hasonló "fogyatékos" lányt?

Figyelt kérdés
Elég unalmas vagyok, keveset is beszélek, meg jól elvagyok magamban (ergo le tudom kötni magam). Lesz olyan nő aki ezt tolerálni fogja, hogy nem foglalkozom vele állandóan, akkor se, ha ott van nálam (vagy már együtt lakunk)? szóval egy szobában vagyunk, de mintha ott sem lenne. Meg nem csinálok "közös" programokat (vagyis hogy egy helyen vagyunk, de nem nagyon beszélünk)?
2015. jún. 15. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Én el tudnám viselni, ha azért néha velem is lenne foglalkozva, ha már egy pár vagyunk. Nem igénylem azt, hogy a nyakamon csüngjön a párom, viszont a kommunikációnak működnie kell. Én sem vagyok egy dumagép. De azért nem vagyok kuka sem.
2015. jún. 15. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

De kényelmes kapcsolatot akarsz komám.

Tehát a dolog arról szólna hogy egymás mellett léteztek és a közös program a szex lenne?

Erősen kétlem hogy összejönne, tehát kapd össze magad ;)

2015. jún. 15. 20:32
 3/9 A kérdező kommentje:
2. Miért, te a szex miatt mész el vele közös programokra?
2015. jún. 15. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Magyarul nem csináltok semmit közösen, nem csinálsz vele semmit, de legyen veled kapcsolatban és boldogan. Hát szerintem még érj ehhez kicsit. Guminő kevés helyet foglal.
2015. jún. 15. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
inkább vegyél egy szobanövényt! :o)
2015. jún. 15. 20:50
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor már inkább halakat
2015. jún. 15. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Jobban jársz ha szinészkedsz egy kicsit. Mindenki ezt teszi.
2015. jún. 15. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:
A "nem foglalkozom vele állandóan" részt elég sokuk igényli, ugyanis egy csomó nő gerjed arra, ha semmibe veszik, azonban az ilyesféle ignorálást csak az olyan férfiak részéről tűrik el, akik amúgy promiszkuis, extrovertált természetűek. Nézz csak körül ezen az oldalon, vagy akár a való életben, egy csomó nő picsog amiatt, hogy szarba se veszi a pasijuk, de nem szakítanak velük, mert legbelül valamiért erre vágynak, van erre is egy teóriám, ám első olvasásra a legtöbbek elkönyvelik egy szexista szemétnek a személyemmel egyetemben. A nőkkel meg kell tartani egy furcsa balanszot, nagyon végletesen kell viselkedni velük, értem ezalatt, hogy az egyik pillanatban piedesztálra emeled és istennőként tiszteled, a következő percben meg úgy kell kezelni, mint egy utolsó, rühes kutyát a híd aljáról. Ők maguk is végletesek, egyrészt sokkal könnyebben megbocsájtanak, még annak is, aki éveken át verte őket, azonban képesek egy életen keresztül gyűlölni azt, aki le merte szólni a hajukat.
2015. jún. 15. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolat alapjai között határozottan ott van a jó kommunikáció, a közös élmények, az együtt és egymással töltött idő. Ami a felsorolásodban egyáltalán nincs benne.

Az elvárásaiddal a gumibabák és a k*rvák kompatibilisek csak.

Ha ne adj isten találsz egy nőt akiknek nem kell az érzelmi kapcsolat akkor neki elég nagy gondjai lehetnek.

2015. jún. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!