Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Testépítők, nagyon kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testépítők, nagyon kigyúrt srácok/férfiak! Ti a hozzátok hasonló kigyúrt csajokra/nőkre buktok, vagy milyenekre?

Figyelt kérdés

Az igazság az, hogy járok egy ideje konditerembe, ahol vannak eléggé gyönyörűen kidolgozott testű srácok, némelyik nagyon intelligens is. Mióta látom őket nap mint nap, megváltozott az ízlésem, és jobban tetszenek ők, mint a vékonyak, akik nem sportolnak.

Én még csak formásodtam, a fogyás nehezebben megy egyéb okok miatt, viszont nem egy edzőtárs mondta, hogy tisztelnek mert kitartó vagyok.

Szóval kedves testépítők, nektek milyen lányok jönnek be?

2015. jún. 22. 21:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos másból nem tudják kibogozni a lényeget általában... :)
2015. júl. 3. 11:41
 22/25 anonim ***** válasza:
Azt szeretem, ha sportol és formás alakja van, kicsit vastagabb combokkal és nagyobb hátsóval, de ne legyen kigyúrva.
2015. júl. 10. 21:43
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

19-es jó nagy hülyeséget ír bocs, de ezt kicsit megmosolyogtam. :)

Az izomkolosszusok nem mindenkinek tetszenek. Nem önbizalomhiány miatt, nem azért, mert ilyen nem jutna, egyszerűen nem mindenki zsánere.

Persze lehet itt felháborodni ezen, meg önigazolni, hisztizni, marhaságokat állítani ilyen pocsék dumával, vagy esetleg levenni a szemellenzőt és belátni, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Végül is mindegy.

Nos a kis kitérő után annyit tudok mondani, hogy én ismerek olyan testépítőt, akinek teljesen átlagos alakú barátnője van, de láttam már olyat is, akinek a párja szintén kigyúrt, szóval itt is belép a képbe az a bizonyos ízlés, ami egyénenként különbözhet.

Szerintem a közös hobbi mindenképp egy jó pont lehet.

2015. júl. 10. 22:24
 24/25 anonim ***** válasza:
74%
Hogyne. A csávó, akinek a teste úgy néz ki mint egy olvadt fagyis kehely, SOKKAL szexibb, mint az, akinek a teste úgy néz ki mint egy görög istené. :D
2015. júl. 11. 09:17
 25/25 anonim ***** válasza:
54%
Igen nemárt ha az edzés egy közös hobbi, a külső meg efy dolog, azért járunk edzeni h változzunk, szóval nálam az a lényeg valami fogjon meg benne
2015. okt. 6. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!