Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány 49 éves férfi elítélnének minket?
Hát Faludy Györgynek is nagyon fiatal felesége volt, és jól megvoltak.
[link]
2015. júl. 10. 19:06
Szerintem nem elítélendő, lehet furcsa, de könyörgöm a mai világban ahol hatalmas a tolerancia, ezt mért ne lehetne tolerálni? Ne érts félre, ez nem neked ad negatívumot, de sokkal de sokkal hamarabb eltudom fogadni azt, hogy 20+ a korkülönbség egy Nő és egy Férfi között, minta szivárványháttérű hülyék okoskodását. Itt nektek kell egyedül belegondolni a dolgokba. De azt azért ne feledd, hogy amikor te a 35 leszel (szerintem a nők kiteljesedése), akkor ő már 61. DE ha titeket ez nem azvar, akkor ne érdekeljenek a szerencsétlenek.
2015. júl. 10. 19:09
Ti dolgotok, miafsz közünk van hozzá?
2015. júl. 10. 19:14
Utolso, a mai vilagban nem a tolerancia hatalmas, hanem az alszentseg.
Azt olvasod, hogy toleransnak KELL lenned. Kozben 'furanak' tartod, megutkozol rajta, de ugy teszel mintha tolerans lennel, nehogy TEGED megszoljanak a VELEMENYEDERT.
Az a ''mai vilag' ahol mindent lehet realativizalni, /mindent szabad, mert vegso soran semmi kozom hozza, meg amugy is biztos nehez gyerekkora volt stb/ nos, halalra van itelve.
2015. júl. 10. 19:16
Üzenem a fickónak, hogy egy ökölkoccal kifejezném felé respectemet. :P
2015. júl. 10. 19:17
Lehet nem jött le, de szerinted én mennyire tartom fontos dolognak a toleranciát? :D Elárulom semennyire :D
2015. júl. 10. 19:21
Alapvetően ne azzal foglalkozz, hogy ki mit szól hozzá.
Amúgy is, minden csoda 3 napig...Éltem 15 évig egy húsz évvel fiatalabb nővel, semmi bajunk nem volt a különbséggel, a társaságunkkal, a gyerekeinkkel, - csak az az okos családja...
Rengeteg esetet látok, amikor épp egykorúak közt nem megy a dolog - a kor csak az egyik dolog, sok más fontosabb van.
2015. júl. 10. 19:29
Ja mert csak az elso mondatot olvastam el, gondoltam ugynazt nyomod amit a tobbiek. Csak nehogy velemenyt kelljen irni...
2015. júl. 10. 19:30
nekem is bejönnek a joval fiatalabbak:) 32ffi
2015. júl. 10. 19:36
Mindketten beteg emberek vagytok. Neked apakomplexusod van (gondolom a gyerekkorodra vezethető vissza), a férfi meg kapuzárási pánikban szenved, aki nem tud szót érteni a vele egykorú nőkkel és így inkább a jóval fiatalabb, naív kislányoknál próbálkozik. Az apád lehetne, az ég szerelmére!!!!!!
2015. júl. 10. 19:44
Kapcsolódó kérdések: