Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 éves lány 49 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lány 49 éves férfi elítélnének minket?

Figyelt kérdés
Csak komoly válaszokat!
2015. júl. 10. 18:41
1 2 3 4 5
 31/46 omba ***** válasza:
26-os, ismered te a 45+ nők világát?
2015. júl. 10. 20:55
 32/46 A kérdező kommentje:
Ezt ne itt beszéljétek már meg! Irj neki privit
2015. júl. 10. 21:00
 33/46 anonim ***** válasza:
32%

Anya-komplexus (Ödipusz-komplexus) az egy létező, jól leírt dolog, az apa komplexust meg csak itt találták ki az irigy, szűz 20-30 éves pasik.

Aki annyira ragaszkodik ahhoz, hogy a párok között kicsi legyen a korkülönbség, nézzék csak: akkor ez frankó?

"22/N -a párom 23/F ...

Van hogy egy hónapig nem szexelünk, hiába közeledek, hirtelen álmos lesz, vagy most épp nincs kedve. Én tudom, hogy ez a korai magömlésnek tudható be, de azért ezt egy életen át sem lehet így."

2015. júl. 10. 21:42
 34/46 anonim ***** válasza:
53%

33 as, mekkora kreten vagy komolyan beszarok az ilyenektol:-) :-)

Te tenyleg kepes vagy csak azert idehazudni valami orbitalis baromsagot, hogy aszokasos napi betevo gyks fiatal sracok alazasa szodra meglegyen ?

Apakomlexusrol , roviden hogy te is ertsd [link]

Az meg szinten nagy eszre vall, hogy bemasoltal egy farokgondokkal kuzdo fiatal sracrol szolo kerdest, gratulalok. Mintha errol lenne szo itt nem?

Kis gyoker

2015. júl. 10. 22:44
 35/46 anonim ***** válasza:
24%

:) kellemetlen, mi?

Nem baj, holnap menjetek a felvonulásra, és vigyetek egy külön GYK zászlót... le a nőkkel! felirattal.

2015. júl. 10. 23:04
 36/46 anonim ***** válasza:
4%

Nem neked ajanlottam fel multkor, hogy csereljunk feszbukk linket? Aztan fuled farkad behuztad. Persze elhiszem, kinos lenne ha szembesulnel azzal, hogy ide nem csak szuz tini sracok irnak, elvesztened a napi frusztracio levezetesi opcipd 99% at.

Latod , az sem zavar ha leleplezodik hogy 1 vagy hazudsz 2 vagy ostoba vagy, csak nyomod tovabb a szokasosat.

2015. júl. 10. 23:08
 37/46 A kérdező kommentje:
Nem, nem nekem de szépen kérlek hogy fejezd be látod senki nem válaszol neked... Bye
2015. júl. 10. 23:20
 38/46 anonim ***** válasza:
47%
75 % nak szolt. Es valaszolt /pontosabban provokalt/ ha nem tunt volna fel.
2015. júl. 10. 23:22
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdést véletlenül figyelemmel kísérem, kedves 37%-os, mivel korábban kifejtettem véleményem én is a témában. Nem kötöttél bele a hozzászólásomba (mint ahogyan általában a kommunikációnk kezdődik), nem volt okom keresni veled a kapcsolatot. Mindenesetre nem gondoltam, hogy akkora hatást gyakoroltam rád, hogy minden hasonló százalékban engem látsz.. Gondoltam hozzászólok, mielőtt még ez a téma is átmegy "márpedig te ugyanaz vagy, csak másik nickről" vitafórumba. Ja, és nem húztam be fülem-farkam, ez utóbbi nekem szerencsére nincs is. Továbbra sem értem, miért gondoltad, hogy bármilyen linkcserével meggyőzöl arról, hogy te jobban tudod, mit gondolok.. Szerencsére az életemre való személyes ráhatásod nélkül is állást tudok foglalni, de kösz a segítő szándékú figyelmet. Nekem nincs rá szükségem, de talán a többi hozzászóló szívesen él a lehetőséggel.
2015. júl. 10. 23:32
 40/46 anonim ***** válasza:
7%
Én elítélnélek titeket, elég undorító dolog, hogy 23 éves fiatal csaj egy tatával van együtt, remélem sok boldogtalanságban lesz részetek :) Ja, bocs, hogy nem írok ilyen mézes-mázas süket szöveget, hogy a szerelemben nincs korhatár, és társaikat, hanem az őszinte véleményem osztom meg. Le is pontozhatsz, nincs jelentősége.
2015. júl. 10. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!