Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány 49 éves férfi elítélnének minket?
Anya-komplexus (Ödipusz-komplexus) az egy létező, jól leírt dolog, az apa komplexust meg csak itt találták ki az irigy, szűz 20-30 éves pasik.
Aki annyira ragaszkodik ahhoz, hogy a párok között kicsi legyen a korkülönbség, nézzék csak: akkor ez frankó?
"22/N -a párom 23/F ...
Van hogy egy hónapig nem szexelünk, hiába közeledek, hirtelen álmos lesz, vagy most épp nincs kedve. Én tudom, hogy ez a korai magömlésnek tudható be, de azért ezt egy életen át sem lehet így."
33 as, mekkora kreten vagy komolyan beszarok az ilyenektol:-) :-)
Te tenyleg kepes vagy csak azert idehazudni valami orbitalis baromsagot, hogy aszokasos napi betevo gyks fiatal sracok alazasa szodra meglegyen ?
Apakomlexusrol , roviden hogy te is ertsd [link]
Az meg szinten nagy eszre vall, hogy bemasoltal egy farokgondokkal kuzdo fiatal sracrol szolo kerdest, gratulalok. Mintha errol lenne szo itt nem?
Kis gyoker
:) kellemetlen, mi?
Nem baj, holnap menjetek a felvonulásra, és vigyetek egy külön GYK zászlót... le a nőkkel! felirattal.
Nem neked ajanlottam fel multkor, hogy csereljunk feszbukk linket? Aztan fuled farkad behuztad. Persze elhiszem, kinos lenne ha szembesulnel azzal, hogy ide nem csak szuz tini sracok irnak, elvesztened a napi frusztracio levezetesi opcipd 99% at.
Latod , az sem zavar ha leleplezodik hogy 1 vagy hazudsz 2 vagy ostoba vagy, csak nyomod tovabb a szokasosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!