Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt néhányan itt gyakorin?
Rámír egy pasi. Nagyon jól elvagyunk,ismerkedünk, idővel küldünk képet,azon is bejövök neki nagyon,kedvességeket ir, aztán pár nap múlva nem ir. Persze nem mindenki szokta ezt csinálni. De nagyon rosszul esik mert megkedvelem ez idő alatt,és úgy úgy érzem ő is (ezekszerint mégse)
Mi lehet ennek a hátterében? Ti mikor csináltok ilyet?
18L
Mert egy bunkó. Ha bármiért közben mégse aktuális a társkeresése, akkor szerintem a minimum hogy ír az ember egy sort, elnézést kér, és elbúcsúzik.
De amúgy az a legvalószínűbb, hogy több vasat is tartott a tűzben, és már nem emlékszik, kinek írt és kinek nem. Rólad például pont megfeledkezett, így jártál.
De megnyugtatlak, velem is csináltak már itt ilyent lányok. Ez van.
Nem tudom mi van a háttérben, talán az érdeklődés hiánya, talán egy másik lány vagy rájön, hogy mégsem akar kötődni senkihez. Ezer meg ezer oka lehet. Ne szívd mellre. :) Nem találtam a miértekre választ, sem arra, hogy miért tűnik el egy nap után, sem arra, hogy miért több, mint egy éves beszélgetés után közli, hogy nem szeretne többet beszélgetni.
Az emberi agy kifürkészhetetlen.
Nem jössz be neki annyira mint hiszed.
Mást nem tudok.
Ha elbeszélgettek és külsőre is bejössz neki miért nem írna?
Nem gondolta komolyan,volt pár unalmas napja,képet is küldtél bravo.
Én akkor nem szoktam írni,ha nem érek rá,nincs kedvem,fáradt vagyok,vagy nem érdekel,mert megunom és rájövök hogy feleslegesen pazarlom az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!