Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt néhányan itt gyakorin?
Figyelt kérdés
Rámír egy pasi. Nagyon jól elvagyunk,ismerkedünk, idővel küldünk képet,azon is bejövök neki nagyon,kedvességeket ir, aztán pár nap múlva nem ir. Persze nem mindenki szokta ezt csinálni. De nagyon rosszul esik mert megkedvelem ez idő alatt,és úgy úgy érzem ő is (ezekszerint mégse)
Mi lehet ennek a hátterében? Ti mikor csináltok ilyet?
18L
2015. máj. 30. 10:23
11/18 anonim válasza:
Velem a lányok ugyanezt csinálják kivétel nélkül.
12/18 anonim válasza:
Kép alapján mégsem jössz be neki. Hidd el, ennyi a sztori.
13/18 fine rice válasza:
Ugyanezt tapapasztalom én is, csak a szerepeket megcserélve.
21/F
14/18 fine rice válasza:
Az lemaradt, hogy másodikkal értek egyet leginkább. Ugyanazt leírhatnám, amit ő.
15/18 anonim válasza:
Lehet, csak éppen nem jár az oldalon egy ideje?
Vagy megtetszett neki valaki, akit személyesen ismer és ő köti le. Velem is volt ilyen, a lány meg, akivel itt ismerkedtem, mindig méltatlankodott, h így meg úgy nem érzi, h érdeklem. Azt hitte, itt élem az egész életem?
16/18 anonim válasza:
Itt gyakorin van aki szokott ismerkedni? :D ez még sose jutott eszembe 24/F
17/18 anonim válasza:
jah sok lany csinalja ezt. meg megertem ha par uzirol van szo, dehat ha mar tobb napot dumalgattunk es minden okes, akkor lehetne mar annyi hogy elbucsuzik.
18/18 anonim válasza:
"Ti mikor csináltok ilyet?"
Én speicel soha. Nem szoktam ráírni senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!