Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ilyenkor mi van? Vagy csak néhányan csinálják?
Figyelt kérdés
Facebookon már 2-3 hónapja nem beszéltünk és most rámirt.Elkezdtünk beszélgetni,de mikor vége a mondanivalónknak,akkor mintha várná,hogy lökjem a rizsát ő meg majd elolvassa.Van hogy 10-15 percig nem is reagál az üzenetre.Ha megkérdezem,hogy mi érdekli,akkor nem irja le,mert nincs kedve és nem tudok miről beszélni vele.Akkor minek ir rám,ha csak én beszélek?Pedig épp én vagyok az a fajta,aki mindig hallgat...2013. jan. 1. 20:40
1/5 anonim válasza:
nem tudom, de ha már írok valakinek, nem fogok hallgatni...
2/5 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok vele.Mostmár nem vittem tálcán a szája elé a témát,vártam hogy most ő irjon és kijelentkezett.
2013. jan. 1. 20:43
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy másokkal is beszél, vagy közben mást csinál, vagy tetszel neki, de gátlásos, és azt várja, hogy majd csoda történik. De az is lehet, hogy csak így mímeli az érdeklődést, miközben le se ....ja a fejed. Ezernyi lehetőség van. Ha úgy érzed, akkor hagyd a fenébe. Amúgy ha te is érdekelnéd őt, akkor minimum kérdezgetne rólad, még akkor is, ha esetleg gátlásosabb.
4/5 anonim válasza:
>Pedig épp én vagyok az a fajta,aki mindig hallgat
>hallgat
A beszélgetés két irányú közvetlen kommunikáció. Nem színházban vagy, az isten verje meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Épp az,hogy nem szoktam sokat beszélni,de érte képes vagyok szinte bármire,próbálkozok de nem válaszol.Én megteszek mindent és ő nem hajlandó beszélni,pedig ő irt rám.
2013. jan. 1. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!