Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Néhányan olyan tökéletesen...

Néhányan olyan tökéletesen tudják vérig sérteni a másikat. Hogy csinálják?

Figyelt kérdés
Az ilyen emberek hogy bírják annyira megsérteni a másikat? Milyen tulajdonságaiknak "köszönhetik" ezt,hogy nagyon le tudják szólni és meg bírják sérteni a másikat? Nekik is nyilván nagy az önbizalmuk és a szájuk is,nem?
2010. júl. 31. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy ösztön, meg kell találni mi a hiba a másikban és belemondani a képébe. Ennyire egyszerű.
2010. júl. 31. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem nincs nagy önbizalmam, meg a szám se.

de elég csípős nyelvem van, azonnal minden apó hibát észreveszek valakin , amit nem akar, hogy mások megtudjanak.ezt nem is mondom neki addig, még engem nem kritizál, mert akkor viszont már pörög a nyelvem.

legrosszabb tulajdonságom de ez van..

2010. júl. 31. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is ezt az elvet követem mint 2. hozzászóló.

Ha valaki engem kritizál, akkor elvárom tőle hogy ő legalább "tökéletes" legyen, akinek nincs semmi hibája. Ha nem így van - és nyilván nem így van - hát akkor magára vessen ha megsértem én is... Ez van!

Egyébként, könnyű megsérteni az embereket. Én néha akaratlanul is megteszem, de csak azért mert jót akarok.

Ilyenkor az első reakció sértődés vagy visszapofázás, de a végén mindig visszajönnek megköszönni, mert kiderül, hogy igazam volt.

Az igazság! Ez a kulcs hozzá. Az igazságtól sokszor félnek az emberek és sértve érzik maguk ha valaki kimondja, mert esetleg a "barátok" nem mondják ki a valóságot - pont azért, hogy nehogy megsértsék az illetőt. Ez gyakran olyan dolog amit mindenki tud és mindenki lát, de senki nem meri mondani.

Már ennek a dolognak a tényként való közlése is lelki fájdalmat okozhat, de ha még rossz színben fested le, plusz járulékos negatív dolgokat is felsorolsz mellé, biztos hogy megbántod azt a valakit.

2010. júl. 31. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van valami hibája. Ha valaki sérteget másokat, és a hibáit a képükbe vágja, azzal csak a sajátjait próbálja leplezni, éppen, hogy önbizalmuk nincs az ilyeneknek, csak jól titkolják.
2010. júl. 31. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy lehet valaki annyira gyenge, hogy néhány szóval vérig sértsék.
2010. aug. 1. 00:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Én általában nem kezdek csak úgy sértegetni másokat. De mikor más beszól az alakomra, hajamra, vagy más velem született dologra, én szavakkal úgy földbe tudom döngölni hogy utánna nem szól semmit :D Szerintem nincs olyan nagyon nagy önbizalmam, inkább csak védekezésből támadok. Hogy milyen képesség kell? Leginkább gyorsan kell kapcsolni, hogy ne a meglepetségtől lemerevedni és nem találni a szavakat, hanem egyből visszavágni. Persze önbizalom is kell, mert ha utánna elkezd újra kötözödni a másik, jól képen kell törölni.

18/L

2010. aug. 1. 02:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy hogy megtudják találni azokat az embereket,akik könnyen vérig sértődnek!:S
2010. aug. 1. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!