Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hatalmas elvárás?
Figyelt kérdés
Ápolt vagyok, fodrászhoz járok,drága ruháim vannak, sportolok.
És a nőknek ez sem elég.
Többet nem tudok tenni.
2015. jún. 19. 09:40
71/96 anonim válasza:
Már bocs kérdező, de manapság nagyon nehéz NORMÁLIS férfit találni, nem csak nőt.
72/96 A kérdező kommentje:
Ugyan, a több száz jelentkezőből, ha felveszed a miniszoknyádat, biztos akad egy normális.
2015. jún. 20. 20:04
73/96 anonim válasza:
Szerinted ha miniszoknyába ismerkednék akkor a belsőm érdekelne egy pasit? Mert baromira nem. Ne röhögtess :D
75/96 A kérdező kommentje:
A külsőddel fogod meg a màsikat.
A belsőddel megtartod.
2015. jún. 20. 20:31
76/96 anonim válasza:
Az első mondat után még azt hittem h csaj vagy!
Aztán kiderült h metroszexuális.
Valahol biztos erre is van igény, de a nőknél nem ez a lényeg!
77/96 A kérdező kommentje:
Még a csúnya nők is nagyra vannak mugukkal.Ha egy fiu nem néz ki jól, el is felejtheti a nőket.
Esetleg pénzelheted őket.
2015. jún. 21. 09:29
79/96 anonim válasza:
Nem tudom milyen társaságba jársz, de én folyton azon kapom magam h milyen jó csajoknak minden "béna" faszijai vannak.... Hidd el ha van önzbizalom, meg kemény kuki, oda olyan nagyon sok della se kell ám.... (persze ártani nem árt)
80/96 anonim válasza:
79-es. Nincs baj az önbizalmammal. A kukim 22cm. Nincs olyan nő akit nem mernék leszólítani. 30éves elmúltam. De nővel még nem voltam. / párszor fizettem kur.ának/ Baromi ronda vagyok. De hát ezt már itt is mondták nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!