Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek a hatalmas elvárások, a mostani (legtöbb) fiatal lány részéről?
Mostanában szinte mindenhol azt látni/olvasni,hogy a lányoknak igencsak megnövekedtek az elvárásik.
Amikor épp van szabadidőm,sokat olvasgatom a gyakori kérdéseket,és igencsak el szoktam csodálkozni!
A legnépszerűbb elvárásokat ki is emelném:
-ne legyen szegény,tök mindegy hogy én munkanélküli vagyok,illetve még tanulok,de legyen pénze,mert ciki ha a nő fizet,ez a pasi dolga legyen már.....
-ne legyen túl sovány,nem szeretem a sovány férfiakat,de kövér se legyen,nem egy medvével szeretnék járni
- a fogai rosszak?csináltassa meg,még ha nincs is pénze,ott a sztk,ahol sokszor kiszúrnak az emberrel,vagy addig egyáltalán ne ismerkedjen.....
-legyen tanult,ha nincs legalább érettségije,hozzám intelligens pasi illik......
- ne járjon el a hülye haverjaival sehová,maradjon itthon velem,és bámuljuk egymást,minek egyáltalán a haverokkal foglalkozni.....
- ha beteg vagyok,vagy dolgom van,ugyan miért menne el szórakozni,ha én nem szórakozhatok,akkor ő sem,maradjon itthon velem,és ápoljon,hiszen megfáztam.....
- ha hisztis vagyok,értse meg,hogy ez van,kezdeményezzen ő békülés terén!
-hogy képzeli hogy átugrott a haverjaihoz,és nem írta ki facebookon,illetve nem kérdezte meg hogy szabad e?
-miért néz meg minden nőt az utcán?ne tegye!megyek kirakok egy kérdést,hogy "megcsal e a párom?"
Vissza felé,mit tud nyújtani:
-főzni,takarítani?nem vagyok senkinek sem a házvezető nője,majd ha lesz gyerek,megtanulok főzni,takarítani!
-miért féltékenykedik?ha egyszer elmegyek szórakozni a barátnőimmel,elmegyek,miért kell mindent a tudtára adnom?nem az apám!
-mi az,hogy az étteremben egy nő fizesse a számla felét?
- miért kell nekem hívnom,ő nem tud minden 5 percben hívni mint én,és elmondani hogy szeret......?
Azt veszem észre,hogy sokan így állnak a dolgokhoz!
Tapasztalatok?
"-legyen tanult,ha nincs legalább érettségije,hozzám intelligens pasi illik......"
Hatalmas elvárás egy érettségi tényleg.:)
Hát igen már sajnos elfelejtették, hogy hol is van a helyük!
Sajnos ebben a nagy szabad világban már ránk szabadították a zavart elméjüket. De sajnos ez van, ezt kell szeretni:(
Hatalmas elvárás egy érettségi tényleg.:)
Ezt azért írtam bele,mert vannak olyan fiú ismerőseim,akiknek például csak szakmájuk van,mert érettségi előtt a munkát választották,vagy abbahagyták a sulit,és csak egy OKJ-s szakmájuk van......őket elmondásuk szerint,sok lány lenézi...
Ennek a fele kamu és túlzás.
A szórakozás és a haverok sem szokott téma lenni és a békülést sem várják el, hogy mindig a férfi kezdeményezze. És olyat is ritkán hallok kapcsolatkezdéskor, hogy majd ha lesz gyerek, akkor megtanul főzni. Ekkora baromságot.
Azért mert egy két hülye fejéből ilyesmi kipattan, a nők még nem lesznek ilyenek.
"Ennek a fele kamu és túlzás."
Nem akarom bántani a nőket,mert hál' Istennek nem ez a gyakori,de bizony én is belebotlok ilyenekbe,és nem is ritkán!
Hát akinek nincs érettségijük azok ne csodálkozzanak, ha lenézik őket. Ne diplomás lányokat vegyenek célba, mert elég valószínű, hogy elutasítást kapnak. Ezen kívül még ezen akadt meg a szemem:
"-mi az,hogy az étteremben egy nő fizesse a számla felét?"
Na ezt a kérdés feltenné nekem egy lány, akkor küldeném is el a... Ez már kivágná nálam is a biztosítékot, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!