Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik ezek a hatalmas elvárások, a mostani (legtöbb) fiatal lány részéről?
Mostanában szinte mindenhol azt látni/olvasni,hogy a lányoknak igencsak megnövekedtek az elvárásik.
Amikor épp van szabadidőm,sokat olvasgatom a gyakori kérdéseket,és igencsak el szoktam csodálkozni!
A legnépszerűbb elvárásokat ki is emelném:
-ne legyen szegény,tök mindegy hogy én munkanélküli vagyok,illetve még tanulok,de legyen pénze,mert ciki ha a nő fizet,ez a pasi dolga legyen már.....
-ne legyen túl sovány,nem szeretem a sovány férfiakat,de kövér se legyen,nem egy medvével szeretnék járni
- a fogai rosszak?csináltassa meg,még ha nincs is pénze,ott a sztk,ahol sokszor kiszúrnak az emberrel,vagy addig egyáltalán ne ismerkedjen.....
-legyen tanult,ha nincs legalább érettségije,hozzám intelligens pasi illik......
- ne járjon el a hülye haverjaival sehová,maradjon itthon velem,és bámuljuk egymást,minek egyáltalán a haverokkal foglalkozni.....
- ha beteg vagyok,vagy dolgom van,ugyan miért menne el szórakozni,ha én nem szórakozhatok,akkor ő sem,maradjon itthon velem,és ápoljon,hiszen megfáztam.....
- ha hisztis vagyok,értse meg,hogy ez van,kezdeményezzen ő békülés terén!
-hogy képzeli hogy átugrott a haverjaihoz,és nem írta ki facebookon,illetve nem kérdezte meg hogy szabad e?
-miért néz meg minden nőt az utcán?ne tegye!megyek kirakok egy kérdést,hogy "megcsal e a párom?"
Vissza felé,mit tud nyújtani:
-főzni,takarítani?nem vagyok senkinek sem a házvezető nője,majd ha lesz gyerek,megtanulok főzni,takarítani!
-miért féltékenykedik?ha egyszer elmegyek szórakozni a barátnőimmel,elmegyek,miért kell mindent a tudtára adnom?nem az apám!
-mi az,hogy az étteremben egy nő fizesse a számla felét?
- miért kell nekem hívnom,ő nem tud minden 5 percben hívni mint én,és elmondani hogy szeret......?
Azt veszem észre,hogy sokan így állnak a dolgokhoz!
Tapasztalatok?
Látod annak kifejezetten örülök, ha semmi bajod az egyenlőségpárti nőkkel.
Az a nő pedig, aki csak akkor egyenlőségpárti, ha neki előnyös, süllyedjen el szégyenében. Ez a véleményem. A férfiak pedig messze kerüljék el.
Istenem!
Én nem arról beszélek,hogy mindkettő dolgozik,de gürcöljön csak a nő,takarítson csak a nő,mindent a nő.......
Ezt már ti teszitek hozzá!
Meg nem kell anyuci klón!,ne nyalja ki a ...!
"tudok főzni,takarítani,ezzel semmi bajom,ha mindketten dolgozunk,megoszlik nyilván a házi munka!"
Nagyon helyes, a kérdésed ellenére egyre normálisabbnak tűnsz.
"Látod annak kifejezetten örülök, ha semmi bajod az egyenlőségpárti nőkkel. "
Eddig se utaltam arra hogy lenne......
De én pl olyat olvasok,hogy a csaj beteg,a párja elmegy a barátaival bulizni,de hányásos,hasmenéses vírust kapott,internetezéshez van ereje,de a halálos ágyán fekszik,és hogy képzeli a pasi,hogy elmegy szórakozni nélküle......most ilyenkor pl mi a megoldás,nyilván a pasi nem szeretné elkapni,de akkor üljön otthon a 4 fal között,és gyászoljon?
Ebben az esetben a fiúnak adok igazat. De fordított esetben is ezen a párton állok, ha a fiú beteg és a lány megy.
Egyébként is, magamból kiindulva, engem hagyjanak olyankor békén, meg amúgy se jó, ha elkapja a másik (hogy aztán meg ő nyomja az ágyat).
"ma 16:16"
Persze!
Ha épp nincs jó hangulata akkor tekintettel vagyok rá,de ha 2 hétig az ágyat nyomja,akkor 2 hétig ne érezzem jól magam,mert beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!